Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam İndirimlerinde Hangi Oyunlar Var?

Steam'deki indirimli oyunlar oldukça uygun fiyatlar ile satılıyor.

Haftalardır birbirinden farklı binlerce oyunu indirimli fiyatlar ile oyunculara sunan Steam, her geçen gün indirimlere yeni oyunlar dahil etmeye devam ediyor. Bugün ki indirimlerde de genellikle birkaç yıl önce yayınlanan oyunlar yer alıyor.

Steam İndirimlerinde Hangi Oyunlar Var 2

Steam indirimlerinde ilk sırada yer alan Verdun bizleri Birinci Dünya Savaşına götürüyor.  Eğer Call of Duty serisinden herhangi birini oynadıysanız Verdun isimli oyun sizlere yabancı gelmeyecektir. O dönemin tüfek ve teçhizatını oyunculara sunan başarılı oyun M2H ve Blackmill Games tarafından geliştirildi. Çapraz platform desteğime sahip olan oyun çok oyunculu moduna sahip. İlk kez 2015 yılında yayınlanan ve o dönemden sonra birkaç önemli güncelleştirme alan oyun şu sıralar Steam’de 45.00 TL yerine yüzde 75 indirime girerek 11.25 TL olarak satışlarına devam ediyor.

İndirimde olan bir diğer başarılı oyunda 2016 yılında yayınlanan Versus Squad oluyor.  DiezelPower tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyun 2D grafikler ile zombilere karşı savaşmamızı sağlıyor. Oyun içerisinde seçtiğimiz karakteri geliştirebiliyor ve daha güçlü bir hale getirebiliyoruz. Oyunda ateşli silahların yanı sıra mızrak ve çekiç gibi yakın dövüş silahları da bulunmaktadır. Oyun Steam’de yüzde 66 indirime girerek 15.00 TL yerine 5.10 TL olarak satışlarına devam ediyor.

Steam İndirimlerinde Hangi Oyunlar Var 1

İndirimde olan diğer oyunlar da şöyle:

Move or Die – 24.00 TL yerine yüzde 65 indirimle 8.40 TL

Tannenberg – 28.00 TL yerine yüzde 25 indirimle 21.00 TL

Forward to the Sky – 15.00 TL yerine yüzde 66 indirimle 5.10 TL

Singularity – 49.00 TL yerine yüzde 75 indirimle 12.25 TL

Nantucket – 28.00 TL yerine yüzde 10 indirimle 25.20 TL

Diğer indirimlere buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.