Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam İndirimleri Yarın Sona Eriyor!

Steam yaz indirimleri yarın sona erecek. Oyuncular için artık son fırsatlar.

22 Haziran’da başlayan Steam yaz indirimleri yarın sona eriyor. İndirimler kapsamında oyun dünyasının en popüler oyunları oldukça cazip fiyatlar üzerinden oyunculara sunuldu.

Steam yaz indirimlerinden yararlanmak için bugün son fırsatlar diyebiliriz. 22 Haziran’da başlayan indirimler kapsamında, oyunculara yüzlerce farklı oyun sunuldu. Steam’in en büyük indirimlerinden birisi olan yaz indirimleri, toplamda 13 gün sürüyor. Yarına kadar devam edecek olan indirimleri bir kez daha gözden geçirmenizi öneririz.

Sizlerin yararlanması için son fırsat olarak seçtiğimiz 4 oyun aşağıda yer almaktadır.

Steam İndirimleri Yarın Sona Eriyor 2

1 – Total War: ATTILA

Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilen Total War: ATTILA, Creative Assembly tarafından geliştiriliyor. SEGA tarafından yayınlanan yapım, bilgisayar platformunda milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor. 9 farklı dil seçenğine sahip olarak karşımıza çıkan oyun, Türkçe dil seçeneğine de sahip. Oyunculara gerçekçi bir savaş deneyimi sunan Total War: ATTILA, geniş çaplı savaşlara da ev sahipliği yapıyor.

Steam yaz indirimleri kapsamında yüzde 75 indirime giren yapım, yarına kadar 80.00 TL yerine sadece 20.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olacak.

Steam İndirimleri Yarın Sona Eriyor 3

2 – For Honor

Ubisoft tarafından geliştirilen For Honor, oyunculara enfes grafikler eşliğinde sürükleyici bir savaş atmosferi sunan For Honor, tek oyunculu yapısı ile çevrimiçi olarak oyuncuları karşı karşıya getiriyor. Türkçe dil seçeneğine sahip olmayan yapım, 15 farklı dil seçeneğine sahip. Görsel efektleri bakımından da tatmin edici olan yapım, bizleri bir nevi orta çağ savaşlarına götürecek. Oyun içerisinde savaş meydanlarına inecek ve birbirinden zorlu savaşlara dahil olarak hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.

For Honor, Steam’de yarına kadar yüzde 50 indirimle 27.49 TL olarak bilgisayar oyuncularına sunuluyor. Oyun yarın normal fiyat etiketi olan 54.99 TL olacak.

Steam İndirimleri Yarın Sona Eriyor 4

3 – Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter

Zengin hikayesi ile bilgisayar oyuncularının gönlünde taht kuran Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, aksiyon ve macerayı iç içe oyuncuların karşısına çıkarıyor. Nefes kesici bir soruşturma yapacağımız oyunda, olayları çözmeye ve adaleti yerine getirmeye çalışacağız. 16 farklı dil seçeneğine sahip olan oyun Türkçe dil seçeneğine de sahip. Akıcı ve oldukça sürükleyici hikayesi ile oyuncuların beğenisini kazanan oyun, tek oyunculu olarak oynanıyor. Gerçekçi bir yapının yer aldığı Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter’da sık sık sinematik sahneler ile de karşılaşıyoruz.

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, yarına kadar  Steam’de yüzde 70 indirimle 22.50 TL olarak oyunculara sunuluyor. Oyun normalde 75.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

Steam İndirimleri Yarın Sona Eriyor 5

4 – Guns, Gore and Cannoli 2

2018 model oyunlar arasında yer alan Guns, Gore and Cannoli 2, 2 Mart’ta bilgisayar oyuncularına sunulmuştu. Rengarenk bir atmosfere sahip olan yapım, Crazy Monkey Studios tarafından geliştirilip yayınlandı. Tek oyunculu ve çoklu oyunculu desteği olan yapımda, bizleri eğlenceli ve bir o kadar da aksiyon dolu dakikalar bizleri bekliyor. 10 farklı dil seçeneğine sahip olan yapım, Türkçe desteği sayesinde ülkemiz oyuncularının da beğenisini kazandı. Diğer aksiyon oyunlarına nazaran 2D grafiklere saihp olan Guns, Gore and Cannoli 2, yarına kadar 22.00 TL yerine yüzde 33 indirimle 14.74 TL olarak satışlarına devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.