Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam Haftasonu Fırsatları

Bu cumartesi-pazar ne oynayacağım diye dert etmenize gerek yok.İşte sizler için hazırladığımız fırsatlarla dolu bir haftasonu.

Steam neredeyse her haftasonu uyguladığı gibi bu haftasonuda bizleri yalnız bırakmayarak güzel oyunlarla haftasonumuzu eğlenceli bir biçimde geçirmemize neden olacak oyunarda indirim kararı aldı. Sizler için derlediğimiz bu haberde oyunlar hakkında kısa bir bilgi verip ne kadara satın alabilceğinizi paylaşacağız.

 

1-) XCOM 2

 

5

 

5 Şubat 2016 tarihinde yayınlanan XCOM 2'nin yayımcılığını 2K Games, geliştiriciliğini ise Fraxis üstleniyor. Unreal Engine 3.5 ile geliştirilen oyun Steam'de çok satan oyunlar arasında yer alıyor. Dünyalılar ile uzaylılar arasındaki amansız savaşı en güzel bir biçimde bizlere sunan bir oyun. Tek oyunculu hikaye modu bulunan ve çok oyunculu moda sahip olan oyun 2016 yılına damga vuran oyunların arasında yer alıyor. 

 

%45 indirimle oyunu 120,45 TL'ye Buradan satın alabilirsiniz.

 

2-) Goat Simulator

 

3

 

Listemizin ikinci sırasında Goat Simulator yer alıyor. 1 Nisan 2014'te yayınlanan oyunun yayıncısı Coffee Stain Studio. Unreal Studio 3 ile geliştirilen oyun bizlere farklı bir dünyanın kapılarını açıyor. Keçi olup insanları yalayabileceğiniz, diğer keçilerle birlikte kaplumbağaların partilerini dağıtabileceğiniz, ot-mantar yiyip aldığınız kilolarla ölebileceğiniz eğlenceli ve farklı bir oyun. Çoğu oyuncu tarafından sevilmesinin nedenleri arasında farklı bir oyun olması yer alıyor.

 

Goat Simulator'e yapılan %75 indirime 4.50 TL'ye Buradan sahip olabilirsiniz. Ayrıca Pazartesi günü saat 8'e kadar ücretsiz bir şekilde indirip oynayabilirsiniz.

 

3-) Kalypso Games

 

Kalypso Games'in yayımcılığını üstlendiği oyunlarda da %75'e varan indirimler var. Tropico serisiyle tanınan oyun geiştiricisi şirket Steam'de yayınlanan oyunlarında indirim yaptı. 45 adet oyunda indirim yapan şirket, yüksek bir oyuncu kitlesini oyunlarında toplamak istiyor. Bir adayı geliştirip, yönettiğiniz oyun olan Tropico bu oyunlar arasında en sevilen oyun olarak yer alıyor.

 

4

 

Kalypso Games'in indirim yaptığı tüm oyunlara Buradan ulaşabilirsiniz.

 

Yapılan bu indirimlerle geçirilecek güzel haftasonları diliyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.