Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam İstemcisi Güncelleniyor

Valve, indirme sayfasını ve depolama yöneticisini elden geçiren yeni bir Steam istemcisi çıkardı.

Yeni tasarlanan indirme sayfası “açıklık ve kullanım kolaylığı için görsel olarak yeniden tasarlanan” yeni uygulama özelliğine sahip ve bu da onu çok daha kullanıcı dostu haline getiriyor.

Valve Steam Yama Notlarını Açıkladı

steam
  • Bir oyun ya da güncelleme aktif olarak indirilirken, artık indirme veya güncelleme için tamamlanan toplam ilerlemeyi gösterecek. Önceden, ilerleme çubuğu yalnızca indirme içeriği ilerlemesini gösteriyordu ancak bir güncellemenin tamamlanmadığında tamamlanmış görünmesini sağlayan disk ayırma işlemini göstermezdi.
  • Kuyruktaki kısmen tamamlanmış indirmeler ve güncellemeler, şimdiki durumunu net bir şekilde görüntülemek için solmuş bir ilerleme çubuğu ve onun yanında tamamlanan yüzdeyi gösterecek.
  • Oyunun başlığının yanında yeni bir (i) simgesi, o güncellemeye dahil olan içerik türlerini gösteren bir araç ipucunu ortaya çıkaracaktır. Türler şu şekilde; Oyun içeriği, indirilebilir içerik, atölye içeriği ve ön belleğe alma. Bu simge yalnızca güncelleme yalnızca oyun içeriği değilse görünür.
  • İndirme kuyruğu artık sürükle ve bırak yöntemiyle tamamen yeniden sıralanabilir.  
  • Aktif olarak indirilen öğenin içerik menüsü, artık indirme tamamlandığında oyunu başlatma seçeneği ve bu indirme süresi boyunca indirme kısıtlaması (etkinleştirmişse) askıya alma seçeneği içerir.
  • “Haberleri görüntüle” düğmesi artık oyunla ilgili en son yama notlarına bir eklenti açacak “Yama notları” bağlantısıdır. Bu, yalnızca yeni etkinlik sistemine yama notları girmiş oyunlar için gösterilecektir. Yama notları bağlantısı, yeni yüklemelerde değil, yalnızca güncellemelerde görünür. Atölye güncellemeleri için, içerik menüsünden “Güncellenmiş öğeleri görüntüle” Seçilerek güncelleme tarihine göre sıralanmış abone olunan öğelerin sayfasına erişilebilir.

Mevcut güncellemenin tüm notları için Steam sayfasına gidebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.