Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Geçen Haftanın En Çok Satan Steam Oyunları Belli Oldu

Steam, 12 Eylül'de biten haftanın en çok satan oyunlarını açıkladı. Listenin ilk sırasında BANDAI NAMCO tarafından geliştirilen ve yayınlanan rol yapma oyunu Tales of Arise bulunuyor.

Dijital oyun pazarının en büyük ismi olan Steam, geçen haftanın en çok satan oyunlarını paylaştı. 12 Eylül’de biten hafta itibarıyla zirveye yerleşen yapım, Tales of Arise oldu. Elden Ring’in yayıncısı BANDAI NAMCO‘nun imzasını taşıyan aksiyon rol yapma oyunu, 9 Eylül’de çıkış yapmıştı.

Steam En Çok Satan Oyunlar Listesinin Zirvesinde Tales of Arise Var

steam en çok satan oyunlar

Etkileyici bir lansman gerçekleştiren Tales of Arise, büyük bir titizlikle inşa edilmiş fantastik dünyasında göz alıcı bir RPG deneyimi sunuyor. Şu ana kadar son derece iyi inceleme puanları alan oyun, Steam’de 299,00 TL‘lik bir fiyata sahip. Deluxe ve Ultimate sürümleri ise 399,00 TL ve 449,00 TL şeklinde sıralanıyor.

Steam en çok satan oyunlar listesinin devamına baktığımızda üçüncü sırada Pathfinder: Wrath of the Righteous’u görüyoruz. Onun hemen arkasından NARAKA: BLADEPOINT geliyor. Geçen hafta dokuzuncu basamakta yer alan No Man’s Sky, önemli bir yükselişle listeye beşinci sıradan girdi.

NBA 2K22, Çok Satanlar Listesine Yedinci Sıradan Giriş Yaptı

en çok satan oyunlar nba 2k22

10 Eylül’de çıkan NBA 2K22 yedinci sırada bulunurken, geçtiğimiz haftanın lideri Battlefield 5 sekizinci sıraya geriledi. Bir ara 41 TL’ye kadar düşen FPS oyunu, şu anda 419,00 TL‘den satılıyor.

Steam en çok satan oyunlar listesinin son iki sırasını ise Square Enix tarafından yayınlanan Life is Strange: True Colors ve Rockstar imzalı Red Dead Redemption 2 oluşturuyor. Geçtiğimiz haftanın en çok satan Steam oyunlarından oluşan listeye buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.