Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield Oyunları, Steam’de Kaçırılmayacak Fırsatlarla İndirime Girdi!

Battlefield oyunları Steam’de indirime girdi! İkonik FPS serisindeki tüm oyunlarda sınırlı bir süre için yüzde 75 varan fırsatlar sizleri bekliyor.

Günümüzün en popüler çevrimiçi oyun mağazası olan Steam, oyuncuları yeni Battlefield oyununa ısındırmak için serideki tüm yapımları indirime soktu. Sınırlı süreli kampanya dahilinde Battlefield oyunlarına yüzde 75’e varan fırsatlarla sahip olabilirsiniz.

Bu kapsamda Electronic Arts imzalı ikonik FPS serisinin son oyunu olan Battlefield 5, 419,99 TL’den 138,59 TL’ye düştü. Geçtiğimiz Amazon Prime üyelerine ücretsiz olarak sunulacağı açıklanan Battlefield 4 ve polis temalı Hardline, yüzde 75 indirimle 69,99 TL’ye kadar indi.

Battlefield oyunları steam indirim

Benzer şekilde 2010 yapımı Battlefield Bad Company 2 oyununa da 129,00 TL yerine sadece 32,25 TL’ye sahip olabilirsiniz. Son olarak Battlefield 1 Revolution ve Battlefield 3 Premium Edition da kampanya dahilinde 69,99 TL’ye düşmüş durumda.

2021 yılının en fazla beklenen oyunlarının başında gelen Battlefield 6’nın ne zaman tanıtılacağı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. PS5 ve Xbox Series X / S konsollarının yanı sıra PS4 ve Xbox One için de yayınlanacak olan oyun, 9 Haziran’da gösterilecek.

Steam’de indirime giren Battlefield oyunlarının yer aldığı sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.