Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Starcraft 2 Artık 8 Yaşında!

Blizzard'ın strateji oyunu yeni yaşına girdi.

Blizzard’ın Starcraft 2’yi çıkararak dünyanın dört bir yanından RTS hayranlarını sevindirmesinden bu yana tam 8 yıl geçti. Blizzard Entertainment da konuya ilişkin açıklamada bulunurken ‘8 yıl boyunca en heyecan verici e-spor sahnelerine tanıklık ettik’ sözlerini kullandı. Starcraft 2 gerçekten de çok uzun süredir e-spor turnuvalarının vazgeçilmez oyunu halinde.

starcraft 2 artik 8 yasinda 1

Blizzard da bu yıldönümünü etkinliklerle kutlamak isterken, bugünden itibaren 30 Temmuz’a kadar oyuna giriş yapan bütün oyunculara yeni portreler hediye edilecek. Aynı zamanda yeni yapılan üslerde de yıldönümü flamaları olacak ve etkinlik boyunca da havai fişek gösterileri düzenlenecek.

Ek olarak yapımcı firma co-op ve versus oyunlarından kazanılan tecrübe puanını da yüzde 100 artırmaya karar verdi. Yani Co-op ile Versus oyun modlarına giriş yaptığınızda bu süre boyunca iki kat daha çok XP kazanacaksınız.

Blizzard StarCraft 2’yi uzun yıllar bekledikten sonra devam oyunu olarak çıkarmıştı ve üç parça halinde gelmişti. Büyük beğeni toplayan gerçek zamanlı strateji oyunu çıkalı 8 sene olmasına rağmen hala çok sayıda oyuncu tarafından aktif olarak oynanıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.