Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Starbound 1.4 Güncellemesi Aldı!

Starbound yeni bir güncelleme alarak oyunculara yeni görevler sunuyor.

22 Temmuz 2016’da PC platformu oyuncuları için Steam’de yayınlanan Starbound yeni bir güncelleme aldı. Steam’de iki farklı paket halinde satışlarına devam eden yapım yeni güncellemesi ile daha zengin bir içerik sunuyor.

Starbound 1.4 Güncellemesi Aldı 2

13 Haziran 2019’da Steam topluluk sayfası üzerinden duyurulan 1.4 güncellemesi ile oyun içerisine ödül avcısı içerikleri geldi. Oyuncular verilen görevleri ve diğer başarımları yerine getirerek daha fazla ödül kazanabilecek ve benzersiz misyonlarda ilerleyebilecekler. Oyuna yeni canavar ve düşman modelleri de ekleyen güncelleme tamamen ücretsiz olarak oyuna sahip olan tüm oyunculara sunuldu.

Birbirinden farklı bölümlerin yer aldığı oyunda karşımıza çıkan düşmanları etkisiz hale getirecek, engelleri aşarak yolumuza devam etmeye çalışacağız. Suç çetelerine karşı mücadele ettiğimiz yapımda adeta bir ödül avcısı olarak yer alacak ve benzersiz atmosferlerde mücadele edeceğiz.

Oyuna bir dizi yeni görev getiren 1.4 güncellemesi ile oyun içerisine gizemli içeriklerde geldi.

Steam’de 24.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan Starbound yeni güncellemesi ile oyuncularına daha zengin bir içerik yapısı sunuyor.

Starbound 1.4 - Bounty Hunter Update Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.