Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Wars™: Force Arena Mobilde Yayınlandı

Star Wars™: Force Arena Mobile gümbür gümbür çıktı. Arkasına Netmarble' ın desteğini alan Star Wars, sağlam bir mobil oyunla yeniden bizlerle.

Lucasfilm Ltd. ile Netmarble anlaşması ile ortaya çıkan Star Wars™: Force Arena bundan sonra mobiller de de oynanabilir. App Store ve Google Play üzerinden indirilebilen Star Wars™: Force Arena mobil platformlara gelerek oyuncular bu konuda bir hayli sevindirdi. Bugün 154 ülkede aynı anda çıkışını gerçekleştiren Star Wars™: Force Arena’ya  iPhone, iPad, ve tüm Android cihazlarından oynayabileceğiniz oyun, sizlere gerçek zamanlı Star Wars Arena deneyimini yaşatacak. 

1484218921 StarWars ForceArena

Asya’ nın en hızlı büyüyen oyun firması Netmarble, son yıllarda iyiden iyiye mobil pazarına yönelmeye başladı. Star Wars™: Force Arena’da  60 tanesi çok bilenen ve sevilen Star Wars karakterleri olmak üzere 80’in üzerinde karakter karakter kartı bulunuyor. Her karakterin kendine özel birimleri yer alıyor. Eşleştikleri zaman çok farklı kombinasyonlara sebep olabiliyor. Ayrıca, oyunda en son çıkan Star Wars Spin-off’u Rogue One filminden de yüzler içeriyor.

1484218945 StarWars ForceArena ekran4

Netmarble Games Chief Marketin Officer Seungwon Lee’ nin yaptığı açıklamada “Galaksi savaşında hangi tarafı tutarlarsa tutsunlar, tüm Star Wars severlere ve mobil oyunculara Star Wars™: Force Arena ‘yı sunmaktan oldukça heyecanlıyız” diyor ve sözlerinin devamında, ” Oyuncular aralarında Darth Vader, Han Solo ve Jyn Erso’nun da bulunduğu favori Star Wars karakterlerini biriktirerek, Star Wars evreninde verilecek gerçek zamanlı bir savaş için ideal savaş birliklerini kurup düşmanlarıyla yüzleşebilecek.” açıklamasını yaptı.

1484218944 StarWars ForceArena ekran3

Ayrıca Netmarble tüm dünyada resmi olarak çıkmasının şerefine 12 Ocak’ tan 25 Ocak’ a kadar sürecek etkinlik düzenleme kararı aldı. Etkinlik boyunca her gün giriş yapan oyunculara Büyük Moff Tarkin komutan kartı, kristal(oyn içi para birimi), komutan kartları ve destelerini güçlendirmeye yarayan altın kart paketleri hediye edilecek.

Yeni oyunun şerefine çok güzel dolu dolu bir etkinlik sizleri bekliyor. Ayrıca hediye kart paketlerinin açılış süresini kısaltan Özel Doping Paketleri de dağıtılacak. Oyuna yeniden başlayan oyunculara yeni içerik, karakter ve birimler sunan düzenli güncellemeler de yayınlanacak.

1484218943 StarWars ForceArena ekran

 

Oyunun teknik olarak bakacak olursak, Gerçek zamanla 1’e 1 veya 2’ye 2 arena karşılaşmaları yer alıyor. Dünyanın her noktasından oyuncularla karşı karşıya geleceğiniz oyun çok güzel bir kart oyunu.

Darth Vader, Han Solo, Jyn Erso gibi sağlam 80 taneden fazla Star Wars karakteri yer alıyor. 

Oyunda, Asi veya İmparatorluktan birini seçip orada birliğini oluşturacak ve karşı tarafı ölüm kusturmaya çalışacaksınız. 

Oyunu tamamen ücretsiz olarak aşağıda ki linklerden indirebilirsiniz.

ANDROID

IOS

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.