Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Ocean: First Departure R Çıktı!

Star Ocean: First Departure R PlayStation 4 ve Nintendo Switch oyuncularına sunuldu.

Square Enix’in 2019 model oyunlarından bir tanesi olan Star Ocean: First Departure R konsol platformunda oyuncuların beğenisine sunuldu. 5 Aralık’ta lansmana çıkan oyun ilgiyle oynanmaya başlandı.

Star Ocean First Departure R Çıktı 2

PlayStation 4 ve Nintendo Switch platformları için geliştirilen Star Ocean: First Departure R geçtiğimiz haftalar da ön siparişlere açılmıştı. 5 Aralık 2019’da çıkış yapacağı duyurulan ve dün akşam saatlerinde oyuncuların beğenisine sunulan yapım, rol oyunu olarak geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor. Oyuncuları uzay tarihi olarak nitelendirilen 346’ya götüren yapım da oyuncuları henüz keşfedilmemiş bir güç karşılıyor olacak.

Tek oyunculu bir yapı üzerine kurulu olan yapımda oyuncular hikâye tabanlı bir ilerleyiş sistemine sahip olacaklar. İlkel bir gezegen olarak tanıtılan Roak’a gideceğimiz oyunda gizemli bir hastalık tüm gezegeni sarmaya başlarken bizden de bu hastalığı durduracak çareyi bulmamız isteniyor.

Farklı karakter modelleri ile de tanışma fırsatı elde edeceğimiz yapım da oldukça zengin bir içerik yapısı yer alacak. Düzenli olarak güncellemeler de alacağı ifade edilen yapım her güncelleme de oyunculara yeni içerikler sunmaya devam edecek.

STAR OCEAN First Departure R – Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.