Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Citizen Alpha 3.5 Bir Süre Ücretsiz

Star Citizen kısa süreliğine ücretsiz oldu.

Yapımcı Cloud Imperium bir açıklama yaptı ve Star Citizen’ın yeni gezegeni ArcCorp’un açılışını kutlama amacıyla Star Citizen Alpha 3.5 sürümünün ücretsiz hale geldiğini duyurdu. ArcCorp ilk olarak CitizenCon 2017 etkinliğinde açıklanmıştı ve içinde tamamen insan yapımı binaların bulunduğu devasa bir gezegen. Star Citizen Alpha 3.5 sürümü ise 8 Mayıs 2019 tarihine kadar free to play olacak.

star citizen alpha 3 5 bir sure ucretsiz 1

ArcCorp’da oyuncular devasa bir alanı keşfe çıkabilecek, plazaları ve neon ışıklı bölgeleri Area18’i gezebilecekler. Bu sırada yerel sokak kültürünü keşfedeceğiz, renkli yerlilerle karşılaşacağız ve daha çok oyun içi para kazanmak için mücadele edeceğiz.

Bunu kutlamak amacıyla Cloud Imperium Games bir ‘Free Fly’ etkinliği düzenlerken, Star Citizen deneyimini yaşarken 5 gemiye erişebileceksiniz. Ayrıca Star Citizen Persistent Universe’e katılmak da ücretsiz olacak ve 30 farklı görevi yapabilecek, 10 keşfedilebilir Ay’ı gezebilecek ve diğer aktiviteleri deneyebileceksiniz.

Oldukça kapsamlı bir uzay oyunu olan Star Citizen uzun süredir geliştiriliyor ve şimdi bir hafta boyunca denemek tamamen ücretsiz hale geldi. Dolayısıyla satın almayı düşünenler için daha iyi bir fırsat olamaz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.