Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Square Enix Önümüzdeki Aylarda Yeni Oyunlar Çıkaracağını Duyurdu

Japon oyun geliştirici ve yayıncı şirketi olan Square Enix, en son yapılan kısa röportaj'da, normalde E3 2020 etkinliğinde açıklayacakları oyunların etkinliğin iptal edilmesi nedeniyle ertelendiğini ancak önümüzde ki aylarda yeni çıkacak olan oyunları duyuracaklarını söyledi.

Japon yayıncı ve geliştirici Square Enix, COVID-19 salgınının neden olduğu gecikmelere rağmen, önümüzdeki birkaç ay içinde çıkacak olan oyunları hakkında duyuruda bulunacağını doğruladı.

Square Enix Önümüzdeki Aylarda Yeni Oyunlar Çıkaracağını Duyurdu

Square Enix, 24 Haziran’da düzenlenen bir hissedarlar toplantısı sırasında, bu yıl Temmuz ile Ağustos ayları arasında çıkacak olan fakat koronavirüs nedeniyle iptal edilen E3 2020‘de duyurulacak olan oyunlarını önümüzde ki süreçte açıklayacağını belirtti. No Investment, No Life toplantısında Gematsu’nun sorularını yanıtlayan şirket, pandemi nedeniyle planlarının ertelendiğini ancak önümüzde ki aylarda çıkacak olan yeni oyunlarını duyurucağını belirtti.

Gematsu‘nun haberine göre, şirket ile yapılan bir röportaj’da “Normalde yapılacak olan E3 2020 etkinliğinde yeni çıkacak olan oyunlar tanıtılacaktı ancak dünya’da devam etmekte olan COVID-19 pandemisi nedeniyle ertelemek zorunda kaldık” diyor. Devam eden röportaj’da “Şartlar el verdiği sürece yeni oyunları ayrı ayrı açıklayacağız. Birçoğu Temmuz’dan Ağustos ayına kadar çıkış yapacak” dedi.

Şimdiye kadar onaylanan birkaç Square Enix oyunundan biri, bu yılın sonunda piyasaya sürülecek olan “tamamen yeni bir ritim aksiyon oyunu” olan Kingdom Hearts: Melody of Memory.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.