Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Spotify’ın Hafifletilmiş Sürümü Spotify Lite Geliyor!

Popüler müzik dinleme uygulaması Spotify’ın hafifletilmiş sürümü Spotify Lite

Online müzik dinleme uygulaması Spotify, düşük özelliklere sahip Android işletim sistemi akıllı telefonlarında çalışabilecek Spotify Lite uygulaması üzerinde çalışıyor. 

Veri tasarrufu sağlamak isteyen ve uygulamaların işlemci gücünü fazla zorlamasını isteyen kullanıcıların tercih ettiği “Lite” uygulamalara her gün yenileri ekleniyor. Facebook, Instagram, Facebook Messenger ve Uber gibi uygulamalarının Lite sürümlerinin çıkmasıyla birlikte diğer servislerde kendi Lite uygulamalarını çıkartmak için çalışmalara başladı. 

Spotify Mobil İçin Yeni Bir Ücretsiz Servis Hazırlığında

Müzikseverlerin yakından takip ettiği servislerin başında gelen Spotify daha fazla kullanıcıya ulaşmak için düşük performanslı cihazlar için Spotify Lite uygulamasını duyurdu. Spotify Lite uygulaması, Spotify’ın boyutunu 100 MB’dan 15 MB’a kadar düşürüyor.

spotifyin-hafifletilmis-surumu-spotify-lite-geliyor

Spotify uygulamasının bazı önemli özelliklerinin kullanılamadığı Spotify Lite uygulaması ile birlikte kullanıcılar müzik dinlerken daha az veri tüketip akıllı telefonlarının işlemci yükünü hafifletebilecekler. Çevrimdışı oynatma özelliğinin bulunmadığı Spotify Lite uygulaması şimdilik Google Play Store üzerinde şimdilik yayınlanmasa da Spotify Lite uygulamasını kullanmak isteyen kullanıcılar APK Mirror sitesi üzerinden indirip kullanabilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.