Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Spintires: MudRunner’ın Ridge DLC’si Yarın Yayınlanacak!

Spintires: MudRunner yarın yeni DLC alacak.

2017 yılında PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformu için çıkış yapan Spintires: MudRunner, oyunculara şoförlüklerini ispatlama olanağı tanıyor.

Spintires MudRunner’ın Ridge DLC’si Yarın Yayınlanaca 2

Saber Interactive tarafından geliştirilen başarılı yapım, Steam’de bilgisayar oyuncularına 108.00 TL gibi bir fiyat ile sunuluyor. Yeni bir genişleme paketi almaya hazırlanan yapım, oyuncularının yüzünü fazlasıyla güldürecek gibi görünüyor. Oyun içerisine yeni araçlar ve yeni içerikler getirecek olan Ridge DLC’si yarın tüm platformlardaki oyun severlere sunulacak. Ridge genişlemesi ile birlikte oyunculara D-538 ağır hizmet traktörü ve B-6A hafif traktör adında iki yeni araç seçeneği de sunulacak.

Birbirinden zorlu yol şartlarında gerçek bir şoförlük deneyimi sunan Spintires: MudRunner, yeni paketi ile daha sürükleyici bir yapıyı oyuncularına sunmuş olacak. Tüm dünya da milyonlara ulaşan başarılı yapım, aldığı güncellemeler ile de oldukça olumlu bir şekilde yükselişine devam ediyor. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilecek olan paket, oyundaki yol şartları üzerinde de çeşitli değişiklikleri bizlere sunacak.

Spintires: MudRunner’ın Ridge isimli genişleme paketi yarın tüm platform oyuncularına sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.