Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Spider-Man: Miles Morales 60 FPS RTX Güncellemesi Aldı

Spider Man Miles Morales için söylentilere göre 60 fps ışın izleme modu: nihayet geldi. Yama oyun çıkışından bir ay sonra geldi.

Spider Man Miles Morales için söylentilere göre 60 fps ışın izleme modu: nihayet geldi. Yeni özellik, geliştirici Insomniac’ın ilk kez çıkışından neredeyse bir ay sonra, yakın tarihli bir yamada geldi.

Twitter kullanıcısı ax_zero tarafından tespit edildiği üzere, son 262MB yama oyunun görsel ayarlarına yeni bir grafik modu ekliyor. Bu mod – ‘Performance RT‘ – “, sahne çözünürlüklerini, yansıma kalitesini ve yaya yoğunluğunu ayarlayarak ışın izleme ekleyen, saniyede 60 kare ‘Performans’ modunun alternatif bir versiyonudur.”

Bu, New York sokaklarında birkaç grafik ince ayar veya biraz daha az NPC görebileceğiniz anlamına geliyor. Ancak kazanç, 30 fps’ye düşmek zorunda kalmadan çarpıcı bir şekilde geliştirilmiş aydınlatma efektleri anlamına geliyor.

Insomniac, yükseltmeyi küçük bir tantanayla düşürmüş gibi görünse de, oyuncular özelliğin bir süredir yolda olduğunu varsaydılar. Geçen ay, lansmandan hemen sonra stüdyo, düşünen bir emojiye sahip 60 fps’lik bir sürüm alma arzusunu ifade eden bir tweet’e yanıt verdi. Oyuncuların kapalı kapılar ardındaki mod üzerinde çalıştığına inanmalarına yol açtı. O zamandan beri üzerinde çok az kelime olduğu göz önüne alındığında, yükseltme birçokları için hoş bir sürpriz olarak gelebilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.