Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Spider-Man, E3’te Boy Gösterecek!

Spider-Man E3'te tanıtılacak.

Çeşitli versiyonları ile yıllardır karşımıza çıkan Spider-Man, 2018 yılına adeta bomba gibi geliyor. Konsol platformunda yer alacak olan yapım, E3’te boy gösterecek.

Spider Man E3’te Boy Gösterecek 2

11 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek olan E3 2018’de Sony birbirinden kaliteli oyunları tanıtacak. E3’te sunum yapacak olan Sony, Spider-Man oyununu da oyunculara detaylı bir şekilde tanıtacak. Enfes oynanış mekaniklerine sahip olarak 7 Eylül’de yayınlanacak olan yapım, sadece PlayStation 4 platformu için geliştiriliyor. Insomniac Games tarafından geliştirilen Spider-Man, herhangi bir aksilik ile karşılaşılmazsa 7 Eylül’de PlayStation 4 platformu için raflardaki yerini almış olacak.

Sony’nin E3 sunumunda Spider-Man’e ek olarak henüz çıkış tarihleri belli olmayan Death Stranding, ve Ghost of Tsushima’da oyuncuların karşısına ilk kez çıkacak. Yayınlanan fragmanlar ile oyuncuların merakını uyandıran Spider-Man, gerçek dünyası ile adeta bizleri büyüleyecek. Kötü güçlerle mücadele edeceğimiz oyunda, oldukça sağlam oynanış mekanikleri yer alacak. Görsel efektleri ile de oyuncuların beğenisini kazanacak olan yapım, detaylı haritası ve etkileyici performansı ile oyuncuların beklentisini fazlasıyla karşılayacak gibi görünüyor.

E3 2018‘le ilgili tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.