Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Space Engineers Ücretsiz Oldu!

Space Engineers tam sürüme geçti, ücretsiz oldu.

Ekim 2013’de Steam’de sadece bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Space Engineers kısa süreliğine ücretsiz olarak oynanıyor. Bilgisayar platformuna özgü bir oyun olan yapımda sonsuz bir evrene dahil olacak ve açık bir evrende ilerleyeceğiz.

Space Engineers Ücretsiz Oldu 2

2013 yılında erken erişim oyunu olarak Steam’de karşımıza çıkan Space Engineers, 28 Şubat itibari ile tam sürüme geçiş yaptı. 5 yıldır erken erişim oyunu olarak oynanan yapım Steam’de bilgisayar oyuncuları için ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilirken 1.0 sürümü ile daha zengin bir içeriğe kavuştu.

Steam’de şu sıralar indirimde olan yapım 2 farklı paket halinde oyunculara sunuluyor. Space Engineers yüzde 20 indirimle 32.00 TL yerine 25.60 TL olarak oyunculara sunulurken, ikinci paket olan Space Engineers 4-Pack ise 92.00 TL yerine yüzde 20 indirimle 73.60 TL’ye satılıyor. 4 Mart’a kadar indirimli fiyatlar ile satılacak olan yapım, iki gün boyunca da tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyor.

Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak uzay savaşlarına katıldığımız yapımı satın alıp almama konusunda kararsız kalan oyuncular, iki gün boyunca oyunu ücretsiz olarak deneyebilir ve karar verebilirler. Steam üzerinden ücretsiz olarak edinebileceğiniz oyun ile tüm özelliklere ve içeriklere erişebilir oyunun tamamını değerlendirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.