Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sony’den Önemli PS5 Açıklaması

2K çözünürlük sunan monitörleri olan ve PS5 oyun konsollarını bu monitörlerde kullanmak isteyen kullanıcılar için beklenen haber geldi.

Japon teknoloji devi Sony, talep olması durumunda PS5’e 1440P çözünürlük desteğinin ekeneceğini açıkladı.

sonyden onemli ps5 aciklamasi

Sony’nin yeni nesi oyun konsolu PS5 bilindiği üzere 1440P doğal çözünürlük desteğine sahip değil. Sony konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada özelliğin geleceği ile ilgili önemli konulara değindi.

Sony başlan yardımcısı tarafından yapılan açıklamada, PS5 oyun konsolunda 1440P çözünürlük desteğinin olmamasının nedeni, PS5’in önceliğinin TV olması. Oyun konsollarının genel olarak TV’ler de kullanıldığını açıklamayan Sony, kullanıcılar tarafından talep gelmesi durumunda konsola 1440P desteğinin de eklenebileceğini açıkladı. Sony’nin yeni nesil oyun konsolu PS5’in 1440P çözünürlük desteği sunup sunmayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

PS5 Ön Siparişe Çıktı

Bilindiği üzere Sony Türkiye geçtiğimiz günlerde açıklama yapmış ve ülkemizde şimdilik sadece diskli sürüme sahip PlayStation 5 modelinin satışa sunulacağını duyurmuştu. Sony Türkiye açıklamasında ayrıca bu PlayStation 5 modelinin fiyatını ise 8.299 TL olarak açıklanmıştı. Ülkemizde 19 Kasım tarihinden itibaren satın alınabilecek olan PS5 oyun konsolu ön siparişe çıktı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.