Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sony Nihayet Çapraz Platforma Tamam Dedi!

Fortnite artık farklı platformlarda beraber oynanabilecek.

Uzun süredir gündemde olan çapraz platform desteği nihayet Sony tarafından kabul edildi. Artık Fortnite oyuncuları çapraz oynayabilecekler.

Artık PS4 Oyuncuları Fortnite’ı Çapraz Oynayabilecek 2

PC Games N’in yapmış olduğu habere göre çapraz platform desteği uzun bir süredir Sony’nin gündemindeydi. Sony her defasında bu fikri reddetmesine rağmen nihayet yenilgiyi kabul etmiş olacak ki çapraz platform desteğine tamam dedi. Yapılan habere göre artık PlayStation 4 oyuncuları ve PC oyuncuları Fortnite’ın tadını birlikte çıkarabileceklermiş. Çapraz platform desteği ile bu iki farklı platform oyuncuları aynı sunucularda beraber ve karşı karşıya oynayabileceklermiş.

İki platform oyuncuları bugün beta olarak birbirleri ile oynamaya başlayacaklar. Buna ek olarak bu çapraz beta sürecinde Xbox One, Switch, PC ve Android platformları da yer alacak. Fortnite oyuncularının yüzünü güldürecek olan bu haberle birlikte Sony nihayet çapraz platform desteğini kabul etmiş oldu. Aylardır yapılan çeşitli görüşmeler nihayet sonuç vermiş ki Sony bu özelliği oyunculara en iyi oyun deneyimini sunmak için kabul etmiş.

Sony Entertainment’in CEO’su John Kodera, ’24 yıldır benzersiz bir PlayStation perspektifi sağlayarak hayranlarımıza en iyi oyun deneyimini sunmak için çaba sarf ediyoruz’ diyor.

Çapraz platform betası bugün oynanmaya başlayacak. İlerleyen dönemlerde daha geniş bilgi paylaşımının yapılması bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.