Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sonic Mania Plus Temmuz Ayında Çıkacak!

Sonic Mania Plus 17 Temmuz'da yayınlanacak.

Yıllardır çeşitli platformlarda karşımıza çıkan Sonic serisi 2018 yılını da boş geçmiyor ve serinin son oyunu olan Sonic Mania Plus’ı oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor.

Sonic Mania Plus Temmuz Ayında Çıkacak 2

Geçtiğimiz Sonic serisinden tamamen farklı olarak karşımıza çıkacak olan Sonic Mania Plus, Encore Mode’a ve dört kişilik Competition Mode’a sahip oalrak oyuncuların karşısına çıkacak. Oyun içerisinde ilk oynanabilir karakterler Armadillo Mighty ve Uçan Sincap Ray olacak. Serinin en başarılı grafiklerinin bulunacağı oyunda birbirinden farklı bölümler yer alacak. Oyuncular alışılmışın dışında er alan modlar ile karşılaşacak ve adeta bir tutku ile oyunun tadına varacaklar.

2D grafiklere sahip olacak olan yapımda hızlı ve tempolu bir oynanış tarzı hakim olacak. Oyun içerisinde geçmiş serilerde görülmemiş karakterler karşımıza çıkacak ve bitmek bilmeyen çok sayıda görev bizleri bekliyor olacak. Sonic Mania Plus, 17 Temmuz’da PlayStation 4, Switch, Xbox One ve PC platformuna çıkış yapacak. Oyun tüm platformlarda aynı fiyat etiketi ile çıkış yapacak.

SEGA tarafından geliştirilen ve 17 Temmuzda karşımıza çıkacak olan yapımla ilgili dün yeni bir video da YouTube üzerinden paylaşıldı.

Yeni yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Sonic Mania Plus Trailer - first footage of Mighty & Ray in action!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.