Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sonic Frontiers Tanıtıldı (Fragman)

Geçtiğimiz günlerde sızıntılarıyla gündemde olan oyun Sonic'ten bahsetmiştik. Bugün düzenlenen The Game Awards etkinliğinde Sonic Frontiers tanıtıldı.

Sonic Frontiers, The Game Awards 2021 etkinliğinde duyuruldu. Mevcut ve son nesil konsollar için gelecek yıl piyasaya sürülecek olan ilk açık dünya oyun nihayet tanıtıldı.

Oyunun ilk fragmanı, Sonic’in 2017’deki Sonic Forces’tan sonraki ilk macerası olan yaklaşan macerasından oyuncuların ne bekleyebileceğine dair bir ipucu veriyor. Oyunseverler bir kez daha Dr. Eggman’i devirmek için Yıldız Şelalesi Adaları’nda hızlanacak. Bu sefer çeşitli yemyeşil manzaraları, uzun zamandır dizinin kavramasını görmeyi umduğumuz türden bir hızla kırbaçlayacaksınız.

Sonic Frontiers 2022’nin Sonunda Piyasaya Sürülecek

Sonic Frontiers

Geçtiğimiz günlerde Sonic’in devam oyununun geleceğini bildirmiştik. Sonic Frontiers’ın yönetmeni Morio Kishimoto ve yapımcı Sachiko Kawamura tarafından yönetilen Sonic Team tarafından geliştirilecek. On yıldan fazla bir süredir Archie Comics’in Sonic the Hedgehog serisini yazan Ian Flynn, yaklaşmakta olan oyun için orijinal bir hikaye yazmaya hazırlanıyor. 

Gelecek olan oyunun açık dünyasının gerçekten ne kadar açık olacağı henüz belli değil, ancak Sonic Team USA’nın yaratıcı sorumlusu Takashi Lizuka şöyle diyor: “Sonic Frontiers, gelişmiş bir oyun sunan franchise için ileriye doğru büyük bir adımdır hem uzun zamandır Sonic hayranları hem de aksiyon-macera tutkunları tarafından zevk alınabilecek bir deneyim.”

Oyunun fragmanını merak edenler için aşağıda bulabilirsiniz.

Sonic Frontiers - The Game Awards 2021 Trailer | PS5, PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.