Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sniper Ghost Warrior 3 Yeniden Ertelendi

CI Games, yeni çıkacak oyunun piyasaya sürüleceği tarihi iki hafta ertelediklerini duyurdu.

Lords Of The Fallen serisini de geliştiren CI Games, Sniper Ghost Warrior 3’ü bekleyen takipçilerine oyunun piyasaya sürüleceği tarihi ertelediklerini duyurdu. 4 Nisan 2017 tarihinde PC, Playstation 4 ve Xbox One için piyasaya çıkacağı duyurulan oyun hesaplanan tarihte çıkamayacak.

sniper ghost warrior 3 ertelendi

CI Games oyunun piyasaya çıkacağı yeni tarihi 25 Nisan 2017 olarak duyurdu. Oyunun yapımcıları neredeyse 3 haftalık ertelemeye ne gibi işler sığdıracak tam olarak bilemiyoruz. Çünkü bu konuda herhangi bir detaylı açıklama yapılmadı.

CI Games’in geliştiricilerinden gelen açıklamaya bakılırsa, oyunun yaratıcıları Sniper Ghost Warrior serisine çok büyük yenilikler katabilecek bir açık dünya üzerinde çalışıyorlar. Oyunun çıkış tarihi daha önce de ertelenmişti. Ghost Warrior’ın takipçilerinden istenen bu yeni ek süre boyunca Sniper deneyimini ve açık dünya koşullarını iyileştirmek için çok çalışacaklarını söyleyen CI Games, bekleyişe değeceğini de ekledi. Bu erteleme ikinci de değil. Oyunun çıkış tarihi toplamda üç kez ertelenmiş oldu. Bir erteleme daha yaşanmayacağını umuyoruz. Hem oyunun kariyeri hem de CI Games’in karizması açısından yaşanabilecek dördüncü bir ertelemenin olumsuz sonuçlar doğuracağı aşikar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.