Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Snapdragon 845’li Sony Modeli Geekbench’te Görüldü

Sony'nin gizemli modeli Geekbench'te ortaya çıktı.

Japonya menşeli çok uluslu teknoloji devi Sony, son dönemde teknoloji sitelerinin manşet sayfalarını işgal etmeye devam ediyor. Bundan kısa süre önce Geekbench‘te keşfedilen üç adet yeni Sony modelinin Qualcomm Snapdragon 660 işlemcisini kullandığı görülmüştü. Şimdi ise Sony’nin yeni amiral gemisi modelleriyle 2018’e damga vurmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Snapdragon 845li Sony Modeli Geekbenchte Görüldü 1

Akıllı telefonlara dair sızıntı kaynaklı haberlerin en büyük menbaı olarak görülen Geekbench, son olarak Sony’nin H8266 kod adını taşıyan ikinci muhtemel amiral gemisi modelini benchmark testine almıştı. Bugün ise yeni bir model daha Geekbench’te ortaya çıktı. 

XZ1’den daha hızlı!

Bahsi geçen yeni modelin numarası 90QB16R olarak kayıtlara geçti. Tek çekirdekli benchmark testi sonucunda 2367 puan almayı başaran model, çok çekirdekli testten de 8255’lik bir skor elde etti.

Hatırlanacağı üzere Sony Xperia XZ1 modeli bu testten sırasıyla 2030 ve 6668 puan almıştı. Böylece model adı henüz tam bilinmeyen Sony’nin yeni amiral gemisinin XZ1’den daha hızlı olduğu da netleşti.

Snapdragon 845’e sahip olacak

Model numaraları çok farklı olsa da Snapdragon 845 işlemciye sahip olduğu görülen Sony’nin gizemli yeni modeli, Xperia XZ2’ye benzer özelliklere sahip. İşlemci modeli, işletim sistemi sürümü ve 4 GB’lık RAM kapasitesi her iki modelin ortak özellikleri arasında yer alıyor.

Tahminler, yeni ortaya çıkan modelin Xperia XZ2’nin farklı bir sürümü olacağı yönünde. Ancak en net bilgiye MWC 2018 etkinliğinde ulaşabilmek mümkün olacak gibi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.