Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Snapchat’in Eski Arayüzüne Dönebilmek Mümkün!

Yeni güncellemeyle kullanıcı arayüzü değişen Snapchat'in eski sürümüne dönmek mi istiyorsunuz?

24 saatlik süreyle video ve fotoğraf paylaşımına imkân tanıyan Snapchat, son dönemde hızla kan kaybetmeye devam ediyor. Tüm özellikleri sırasıyla Instagram, Facebook ve hatta WhatsApp tarafından çalınan dev sosyal medya ağı, yeni  yayınladığı güncellemeyle kullanıcılarından büyük tepki gördü.

Snapchatin Eski Arayüzüne Dönebilmek Mümkün 1

Uygulamanın arayüzünde yapılan köklü değişiklikler hemen hemen hiçbir kullanıcıyı memnun etmedi. Artık arkadaşlarının Snap’lerine daha kolay bir şekilde ulaşmak isteyenler, yana yakıla Snapchat için sürüm düşürme yöntemlerini araştırmaya başladı. Neyse ki sanılanın aksine Snapchat’in eski sürümüne dönebilmek çok da zor değil.

Android’de Snapchat’in eski sürümüne nasıl dönülür?

Bunun için Google Play Store’un ayarlarına girip otomatik güncellemeleri iptal etmeniz gerekiyor. Daha sonra APK Mirror sitesini ziyaret ederek Snapchat’in eski herhangi bir sürümünün APK’sını telefonunuza indirip kurmanız yeterli olacaktır.

iPhone’da eski sürüme nasıl geçilir?

Evet, söz konusu cihazlar iPhone olunca APK kurma gibi bir şey mümkün olmuyor. Neyse ki Snapchat’i downgrade edebilmek gayet basit. Twitter kullanıcısı Clare James tarafından paylaşılan yöntem şu şekilde:

  • Ayarlar uygulamasını açıp iTunes ve App Store menüsüne gelin. Buradan “otomatik güncelleme” özelliğini devredışı bırakın.
  • Snapchat’i açın, e-posta adresinizi girin ve “Şifremi unuttum“u seçin.
  • Telefonunuzun tarayıcısı üzerinden şifreyi sıfırlayın ve uygulamaya geri dönüp yeni şifreyle giriş yapın.
  • Tebrikler, hepsi bu kadar! Şaşırtıcı bir şekilde hesabınızın şifresini mobil cihazlardan sıfırlayınca Snapchat’in tasarımı eskiye dönüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.