Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Skyforge – New Horizons Ek Paketi Çıktı

Büyük Skyforge güncellemesi yayınlandı.

Skyforge her ne kadar biraz sessiz sedasız ilerlese de, pek çok kişi tarafından sevilerek oynanan, kalburüstü bir MMORPG yapımı. Bugün ise New Horizons adlı yeni ek paketi çıkış yaptı ve yeni gezegen Terra tanıtıldı. Yeni ek paket bugünden itibaren PC oyuncularına sunulurken, aynı zamanda PlayStation 4 ile Xbox One’da da oynamak mümkün. Skyforge’a New Horizons ile pek çok yeni özellik geliyor ve bunları aşağıda sıraladık.

Skyforge new horizons ek paketi cikti 1

Şimdiye kadarki en büyük oyun içi harita: Yeni gezegen Terra devasa bir alana sahip ve burada tamamen harabeye dönmüş, otlarla sarılmış şehirler, bereketli ormanlar ve hayatın olmadığı boş alanlar yer alıyor. Aynı zamanda yeni oyun mekanikleri ile tehlikeli vahşi yaşam da oyuna ekleniyor.

Yeni Draconid ırkı: Draconidler güçlü ve tehlikeli yaratıklar olduğu gibi, yeni gezegenin gelişimine de müdahale edebiliyorlar. Söylenenlere göre Draconidler Terra’da ordu birimleri olarak yer alıyorlar.

Yeni arayüz: Skyforge’un yeni güncellemeyle birlikte kullanıcı arayüzü de yenilendi ve artık arama yapmak, aktivitelere katılmak çok daha kolay olacak. Buraya eklenen görevler aracılığıyla her gün çok daha fazla ödüle erişeceksiniz.

İyi seyirler!

Skyforge: New Horizons Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.