Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sinister City Türkçe İlk Bakış

Sinister City oyununa bir ilk bakış yaptık.

Sinister City oyunu Can’ı deli eden oyun olarak tarihe geçecektir. Gerçi Can’ın bir oyuna deli olmasına alışık olduğumuz için, bunu da diğer oyunlar gibi Can’ın kuyusuna yollayabiliriz. Yalnız bu oyunda bir sorun var. Oyun hem kendine bu kadar küfür ettiriyor, hem de oynamaya devam ettiriyor.

Yeni bölümler çok yakında çıkacak ve Can, o bölümlerde de çok daha fazla sinirlenecek, ama her zaman bu oyunu oynayacak. Bizim fikrimizce oyun lanetli arkadaşlar. Bu oyunu bir kez oynayan bir daha bırakamıyor.

Oyuna gelecek olursak, bir şeyler bularak ilerlediğimiz bir oyundur kendisi. Facebook oyunu Criminal Case oyununa benzer bir oyun olan bu oyun, gerek grafik, gerekse hikaye olarak çok absürd ve kötü. Bakın absürd kötüdür demiyorum. Absürd bir sanattır. Bu direk kötü. Çok kötü bir senaryoya sahip, ama sonunu merak ediyorsunuz. Oyunu sadece oynayanların değil, oyunu izleyenlerinde sonunu merak ettiğini, bu lanetin içine onlarında girdiğini söylüyor ve herkese iyi seyirler diliyorum.(Kaçın kurtarın kendinizi.)

 

Sinister City Türkçe İlk Bakış

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.