Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sin Slayers Demosu Steam’de Yayınlandı

Sin Slayers'ın demosu yayınlandı.

Black Tower Entertainment bugün yeni izometrik rol yapma oyunları Sin Slayers için bir demo sürümü yayınladı. Roguelike elementleri içeren bir izometrik RPG olan Sin Slayers’da yaptığınız seçimler dövüşleri ve düşmanları etkileyecek. Yayınlanan demo sürümünde 2-3 saatlik bir oynanış yer alırken, tüm temel oyun elementleri, hikayenin ilk böümü ve rastgele yaratılan bir harita yer alıyor. Bu bölümü de birden fazla kez oynayabileceksiniz.

sin slayers demosu steamde yayinlandi 1

Sin Slayers’da oyuncular yeni kahramanlar yaratabilecek, ekipmanla donatabilecek ve liderlik edebilecek. Her bir birimin kendi yetenekleri ve zayıflıkları olacak. Dolayısıyla dövüş stratejinizi doğru bir şekilde planlamanız gerekecekk. Oyundaki maceramız boyunca vahşi ormanlara, mahzenlere ve ölmüş kahramanların mezarlarına gideceğiz.

Klasik sıra tabanlı bir dövüş sistemi olan Sin Slayers, en iyi JPRG oyunlarının geleneğini sürdürüyor ve günümüze göre modernize ediyor. Valley of Fallen Sinners’ın her yerine seyahat edeceğimiz yapımda aynı zamanda yeni silahlar elde edebileceğiz, görevler yapacak ve gerekli malzemeleri toplayacağız.

İlgilenenler Sin Slayers’ın Steam üzerindeki demosunu bu adresten indirebilirler. İyi eğlenceler!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.