Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Silkroad Türkiye Sunucuları Bugün Açılıyor

Silkroad Online Türkiye serverları bugün saat 20:00'da oyunculara kapılarını açacak.

Çarşamba günü yaptığımız haberde Silkroad Online Türkiye serverlarının açılacağına dair haberimizi yapmıştık. Ve nihayet Silkroad Online oyuncularının beklediği gün geldi çattı, Silkroad Online Türkiye serverları bugün saat 20:00’da kapılarını oyunculara açıyor. Eğer hala oyunun istemcisini indirmediyseniz buraya tıklayarak oyunun istemcisini indirip hazır bir şekilde bekleyebilirsiniz.

Silkroad Turkiye Sunuculari Bugun Aciliyor 1

Özellikle ülkemizde binlerce oyuncusu bulunan Silkroad Online’ın resmi Türkiye sunucuları bugün itibariyle açılıyor. Türkiye saati ile 20:00’da açılacak olan serverlara tüm oyuncular artık erişim sağlayabilecekler. Açılışta 5 adet servera sahip olacak olan Türkiye sunucularında büyük çoğunluğun Troya serverında olması bekleniyor. En son 4 Kasım 2020 tarihinde güncellenen istemciyi daha önce indirmediyseniz şimdiden indirmenizi tavsiye ederim, istemci boyutu 1.52GB olan oyunun PC’de kapladığı yer ise ortalama olarak 3.5-4GB boyutları arasında.

GameGami Bilişim bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda Silkroad Online için oyunun sahibi Joymax LTD ile yaptığı anlaşma ile Türkiye’de ki tüm yayın haklarını satın aldığını ve yakın bir zamanda resmi sunucuların açılacağını duyurmuştu. Peki Türkiye serverında neler mi olacak? Türk oyunculara özel olarak Türkçe dil desteği, etkinlikler ve sunucuların tamamı Türkiye’de olacağı için düşük gecikme süresi ile oynama imkanınız bulunuyor. Saat 20:00’ı gösterdiğinde oyuncuların erişimine açılacak olan beş adet sunucu bulunuyor. Bunlar; Efes, Troya, Aspendos, Myra ve Assos.

Açılış esnasında yoğunluk nedeni ile güncelleme işlemlerinde problem yaşamamanız için resmi site üzerinden oyunun dosyalarını yeniden indirmeniz gerekiyor. İstemciye getirilen son güncelleme ile birlikte aşağıdaki sorunlarda giderilmiş oldu.

  • Bazı oyuncularda kurulum esnasında yaşanan Microsoft Smart Screen kaynaklı hatalar düzeltilmiştir.
  • Bazı oyuncularda kurulum esnasında yaşanan Antivirüs yazılımı kaynaklı yaşanan/yaşanabilecek hatalar giderilmiştir.
  • Yama (patch) esnasında bazı oyuncuların yaşadığı problem giderilmiştir.
  • Son sürümü yükleyen oyuncularımızın açılışla beraber tekrar yama (patch) yüklemesine gerek olmayacak olup, oyun açılışı esnasında oyuna beklemeden bağlanabilecek ve yaşanabilecek yoğunluktan ötürü olası yama (patch) problemlerinin önüne geçilecektir.

Silkroad Online Türkiye serverlarında oynamak için kayıt olmadıysanız buraya tıklayarak kayıt olabilir ve Türkiye resmi sunucularında kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.