Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Silahşör Ashe Overwatch’a Eklendi

Overwatch'ın yeni herosu Ashe oldu.

Silahşör karakter Ashe ile onun robot yardımcısı B.O.B. bir haftadan fazla bir süredir açık test sunucusunda deneniyordu. Şimdi ise beklenen karakter Overwatch sunucularına resmi olarak eklendi. Elinde güvenilir tüfeği ve yanında sadık robot dostu B.O.B. ile muhteşem silahşör ve Deadlock Gang çetesinin lideri Ashe sizi zafere götürecek yolda her şeye sahip.

silahsor ashe overwatcha eklendi 1

Ashe’in oyun içi seslendirmeleri süperstar ses sanatçısı Jennifer Hale tarafından yapıldı. Usta isim daha önce Metal Gear Solid’de Naomi Hunter’ı, BioShock Infinite oyununda ise Rosaling Lutece’i seslendirmişti.

Ashe, Overwatch kahraman listesine katılacak 29. isim olacak. Elizabeth Caledonia Ashe olarak da bilinen silahşör, Viper tüfeğini kullanacak ve hasar ağırlıklı bir hero olacak. Hızlı ateş etme özelliğiyle düşmanlarını abluka altına alacağı gibi, aynı zamanda dinamit fırlatma özelliği de olacak. Üstelik Ashe yalnız olmayacak ve yanında robot müttefiği Bob da bulunacak.

Yeni güncellemeyle birlikte aynı zamanda oyundaki Reaper, Mercy, Roadhog ve Symmetra gibi kahramanlar üzerinde de denge değişiklikleri yapıldı.

Blizzard yeni hero Ashe’in hikayesinin anlatıldığı bir video daha yayınladı. İyi seyirler!

[NOW PLAYABLE] Ashe Origin Story | Overwatch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.