Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter Artık GOG’da

Son Sherlock Holmes oyunu artık Denuvo'suz da oynanabilecek.

Frogwares geçtiğimiz yıl çıkan başarılı macera oyunları Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter’ın şimdi de GOG üzerinde satışa sunulduğunu duyurdu. Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, Steam’de Denuvo anti-korsan teknolojisini kullanan oyunlardan birisiydi fakat oyunun bu GOG sürümünde Denuvo yer almayacak, DRM olmadan satılacak. Dolayısıyla Steam sürümüne göre daha sorunsuz bir şekilde oynayabileceksiniz.

Sherlock holmes the devils daughter artik gog 1

Ayrıca merak edenler için söyleyelim, Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter’ın Steam sürümünde Denuvo yer almaya devam edecek. Yani oyunun diğer sürümüne herhangi bir güncelleme gelmeyecek. Kısacası, DRM’sız versiyon sadece GOG üzerinde bulunacak. Aynı zamanda ilerleyen dönemler için de Frogwares’in Denuvo’yu Steam’den kaldırmak gibi bir niyeti yok.

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter’da isminden de anlaşılacağı gibi ünlü İngiliz dedektif Sherlock Holmes’u yönetiyoruz ve bir dizi cinayeti çözmeye çalışıyoruz. Kendine has oyun mekanikleriyle son dönemin en başarılı macera oyunlarından birisi olan Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, Unreal Engine 3 grafik motoruyla hazırlanmıştı.

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter’ın Denuvo olmayan DRM’sız sürümünü GOG üzerinden satın alabilirsiniz.

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter | 'A Mystic Trip' Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.