Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Shadow Fight 3 Başlangıç Rehberi

Shadow Fight 3 isimli mobil dövüş oyununda işe yarayacak bir çok bilgi öğreneceksiniz.

Shadow Fight 3 isimli oyunumuz, akıllı telefonlarda oynanabilen bir mobil RPG dövüş oyunu olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu oyun Android ve iOS cihazlarında oynanabilmektedir. İyi bir dövüşçü olmak için bir çok şeyi bilmek ve oyun içinde uygulamak gerekiyor. Ayrıca dövüş esnasında yapmamız gereken kombolar olacak. Bu kombolar ile normalden daha fazla hasar verebilecek ve rakibi alt edebileceksiniz.

Shadow Fight 3 başlangıç rehberi isimli bu yazımızda da bu oyunda dövüşleri nasıl kazanacağınıza dair bir çok ipucu ve strateji vereceğiz. Bu sayede oyunda, dövüşürken neler yapmanız gerektiğini bilerek dövüşeceksiniz. Rakipleriniz alt etmeye hazırsanız konumuza geçelim ve işe yarar taktikleri hep birlikte görelim.

shadow fight 3 baslangic rehberi 2

Shadow Fight 3 Başlangıç Rehberi

Hazır üstte ki resmi de koymuşken kombolardan bahsedelim. Oyunda komboların yeri çok ama çok önemli. Kombolar ile normalde vereceğiniz hasardan daha fazlasını vererek rakipleri alt edebilirsiniz. Peki bu komboları nasıl yapacağız? Çok basit. Resme dikkatli bakarsanız bütün komboların nasıl yapıldığını yani hangi tuşlar ile yapıldığını görebilirsiniz. Silahlarınıza özel ekipmanlar takarak bazı komboların kilitlerini de açabilirsiniz. Yani bu listede ki komboların bazıları için ekipmanlar gerekecektir. Ayrıca kombolar yaparak rakipleriniz alt ederseniz, oyun bunun için sizlere güzel hediyeler de verecektir.

Her oyunda olduğu gibi bu oyunda da başlar başlamaz çok iyi konuma gelemezsiniz. Bunun için bol bol pratik yapmak gerekir. Aslında pratik dediğimiz şey oyuna alışmak yani bol bol oyunu oynamaktır. Bu komboları iyice öğrenmek için eğitim modunda deneyebilirsiniz. Parmaklarınız alışırsa artık gerçek dövüşlere katılabilirsiniz demektir.

Zamanlama

Oyunda zamanlama da oldukça önemli. Peki nerede önemli? Saldırılarınızı yaparken önemli tabi ki. Özellikle rakibe kombolu bir saldırı yapmak istiyorsanız dikkatlice tam zamanında yapmak gerekiyor. Yoksa yanlış bir zaman yapılırsa kombo boşa gidebilir. Rakibe saldırı yapacaksanız rakibin boş bir anını kollamak gerekir. Peki bu ne zaman oluşur? Hemen söyleyelim. Rakip size bir saldırı yaptıktan sonra ya da bir kombo yaptıktan sonra siz saldırabilirsiniz. Bu tür zamanlar en uygun zamanlardır.

Gölge Enerjisi (Shadow Energy)

Karakterinizin güçlü saldırılar ve özel hareketler yapması için gölge enerjisi gereklidir. Gölge enerjisini sağlık çubuğunuzun hemen altından kontrol edebilirsiniz. Bu çubuk ya da bar dolarsa artık gölge enerjisini aktif edebilirsiniz demektir. Bu sayede daha etkili bir forma dönüşürsünüz diyebiliriz. Bu sayede normal saldırılardan tutun da özel saldırılara kadar her şey daha güçlü bir hale gelir. Sizlere tavsiyem bu formu 2. raunda katar bekletmeniz ve önemli anlarda, son anlarda aktif etmenizdir. Bu sayede daha avantajlı bir hale gelirsiniz. Şunu da belirteyim, bu forma geçerken rakipten uzak durun çünkü rakip bunu engelleyebilir ve her şey boşa gidebilir.

Sabit Durun

Rakip size saldırırken aslında sabit durmanız yararınıza olacaktır. Çünkü bu sayede rakip saldırdıktan hemen sonra hızlı bir sürede rakibe karşı atakta bulunabilirsiniz. İşte burada tam da kombolar devreye girmektedir. Bu gibi durumlarda hemen hızlı bir şekilde kombolar ile karşılık verebilirsiniz. Ayrıca rakibe saldırırken hep aynı atakları yapmayın. Örneğin sürekli aynı komboyu yaparsanız rakip artık bunu anlayacak ve karşı önlem alacaktır. Bu yüzden tahmin edilemez olun. Kafa karıştırın.

Teçhizat

Oyunları kazandıkça ve seviye atladıkça yeni kartların ve sandıkların kilitlerini açacaksınız. Bunların içinde de daha iyi teçhizat çıkacaktır. Silahlar eşyalar gibi. Her zaman daha iyi ve üstün olan silahları ve zırhları kullanmaya özen gösterin. Bu sayede daha güçlü bir hale gelirsiniz. Kısacası kendinizi sürekli yenileyin. Bu sayede oyunda hiç zorlanmadan ilerleyebilirsiniz.

Shadow Fight 3 ile ilgili rehberin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak sorabilirsiniz. Görüşmek üzere.

Shadow Fight 3: Cinematic Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

7 Yorum

  1. Resul

    Silahi nasil birakirlar?

    0
    0
    Cevap
  2. Deniz

    Oyun internetli mi

    0
    0
    Cevap
    • Onur Cömert

      Merhaba,
      İnternet gereklidir.

      0
      0
      Cevap
  3. Anonim

    Kararlilik nasil yükseltilir

    0
    0
    Cevap
    • Furkan

      Bende bilmiyorum bulursan yazsana

      0
      0
      Cevap
  4. Talha

    Kararlılık bulunduğun düzleme ait setleri toplayar edinilebilir örneğin bir silah setinin 4 parçasını da topladınız kartlar kısmından kararlılığı alabilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam 26. seviyeden sonra açılıyor kararlılık

    0
    0
    Cevap
  5. Orkun

    Kararlılık acıldida alamıyoruz

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.