Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Seven Knights’a Kavga Modu Geldi!

Seven Knights yeni güncellemesi ile yeni bir mod aldı.

Mobil rol yapma oyunları arasında oldukça popüler olan ve geniş kitleler tarafından oynanmaya devam eden Seven Knights yeni bir mod aldı. Yeni mod ile oyuncular artık rakipleri ile kavgaya tutuşabilecekler.

Seven Knights’a Kavga Modu Geldi 2

Bu sabah yeni bir güncelleme duyurusu ile gündeme gelen Seven Knights zamana karşı savaşmayı gerektiren yeni bir mod aldı. ‘Kavga’ modu olarak duyurulan yeni mod ile Gizemli Ustaların üyesi, yeni özel kahraman Li Bai oyuna eklendi. Netmarble’ın başarılı mobil oyunlarından birisi olarak karşımıza çıkan Seven Knights yeni güncellemeyi oyuncuları ile kutlamak için çeşitli özel etkinlikler ve ödüller de aldı.

Kavga modu oyuncuların stratejik hamleler yapmasına olanak sağlayan zamana karşı bir savaş modu olarak duyuruldu. Kavga modunda yer alan kahramanlar ölmez ve savaştaki yerlerini korurlar. Ancak yapılan savaşta oyuncular birbirlerinin yaşam puanlarını düşürdüğü için bu modda yaşam puanının önemi oldukça yüksek olacak.

Güncelleme ile oyuna gelen Gizlenmiş Ustalar’ın üyesi olan Li Bai’de çeşitli yetenekler ile oyuncuların beğenisini kazanacak.

Bunlara ek olarak oyun içerisinde bazı önemli değişiklikler de yapıldı. Oto Macera Etkisi ve Element Seviye Yükseltme Güçlendirmesi artık oyun içerisinde ücretsiz olacak. Ayrıca Gök Kule, Yağma ve Tartarus gibi akıllı içerikler 40 Kata kadar genişletildi.

Güncellemeyi kutlamak amacıyla oyuna gelen etkinlik 28 gün boyunca geçerli olacak. Oyuncular 28 gün boyunca oyuna giriş yaparak Kudretli Özel Kahraman Seçici, 6 Yıldız Özel Maskot Bileti ve daha birçok ödüle sahip olabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.