Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Seven Knights’ da Black Friday Kampanası

Kampanyaları Kaçırmayın

Netmarble’ ın sevilen mobil RPG oyunu Seven Knights’ da indirim rüzgarı. Ünlü alışveriş festivali Black Friday(Kara Cuma) şerefine düzenlenen etkinlik, dün yani 24 Kasım’ da başlayıp bir hafta sürecek. Daha önünüzde dolu dolu 1 hafta bulunuyor. Kampanya kapsamında, Seven Knights’ dan oyun içi alışveriş yapan herkese 5 Yıldız Kahraman Seçici hediye ediliyor.

Bunun dışında, Özel Yedi Şövalye kahramanlarını %100 verecek olan seçiciler satacak ve bunun dışında oyunculara alınan ücretin bir kısmını iade edeceği Para-Üstü etkinliğini gerçekleştiriyor.

Bütün bu kampanyaların dışında oyna yeni içerikler geliyor. 

Yeni Kahraman Büyücü Sera ile tanışın. Seven Knights’ i muhteşem evrenine katılan Sera, gölge klanı’ na ait bir büyücü. Yağmurlu bir gündeyken büyü deneyi yapan Sera’ yı bu sırada yıldırım çarpıyor ve Sera gençleşiyor. Yıldırım Gölgesi, Hayaleti Şımarıklığı, Hayaletin Gölgesi gibi yetenekleri bulunan Sera, oyuncular savaşırken sağlam bir yardımcı olacak.

black friday

Piyasada çok güzel oyunlar var. Bunların bir kısmı ücretsiz. Ücretsiz olan bu oyunlar, gerek oyun içi zevki artırmak için gerekse de para kazanmak için en iy yol olarak kostümleri görüyorlar. Seven Knights’ da da bir Hayli fazla kostüm çeşitliliği bulunuyor. Mao Song, Daisy, Da Qiao ve Ace için gelecek yeni kostümlerle, arkadaşlarınıza hava atacaksınız. Ayrıca kostümler karakterlerinde yeteneğini güçlendiriyor.

400′ den fazla karakteri ile dünyanın en büyük mobil RPG oyunu Seven Knights’ ı siz de hala indirmediyseniz, aşağıda ki linklerden indirebilirsiniz.

ANDROID

IOS

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.