Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sekiro: Shadows Die Twice – FPS Limitini Kaldırma

Sekiro'da FPS limiti nasıl kalkar?

From Software’in Souls temalı yeni oyunu Sekiro: Shadows Die Twice geçtiğimiz hafta çıkış yaptı. Açıkçası oyunun PC sürümü Dark Souls’a göre hem optimizasyon, hem de grafik yönünden çok daha iyi. Her ne kadar bu sefer oyunda klasik bir konsol portu görünümü olmasa da, maalesef kare oranı 60fps olarak kilitlenmiş. Buna rağmen mod yapımcısı ‘jackfuste’ yeni bir mod yayınladı ve Sekiro: Shadows Die Twice’ın PC sürümündeki kare oranı limitini tamamen kaldırdı.

sekiro shadows die twice fps limitini kaldirma 1

Sekiro: Shadows Die Twice – FPS Limiti Kaldırma

Tabii şunu da hatırlatmak gerekir ki, Sekiro: Shadows Die Twice’dan kare oranı kilidini kaldırdığınızda karşınıza çeşitli bug ve glitchler çıkabilir. Bu yüzden de sadece oyunu 60fps üstünde oynamak isteyen kişilere modu tavsiye ediyoruz. Oyunda 60fps sizin için yeterliyse ya da bilgisayarınız zaten bu limitleri aşacak güçte değilse, yüklemenizi önermeyiz.

Sonuçta bu mod resmi bir metod değil ve farklı bilgisayarlarda, farklı performanslar verebilir. Yine de memnun kalmadığınız takdirde kaldırma şansınız var.

İlgilenenler Sekiro: Shadows Die Twice’ın fps kilidi kaldırma modunu buradan indirebilir. Steamless programını (https://github.com/atom0s/Steamless/releases/) kullanarak sekiro.exe dosyasını paketten çıkartabilir, ardından patcher dosyasını çalıştırarak modu kurabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. comolokko

    her yerde aynı şey var biri de nasıl yapılcagını acıklamamıs arkadas ya

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.