Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Scorpio 12GB RAM İle Sınır Tanımayacak

E3 2017'de tanıtılması planlanan Scorpio oyun konsolu, sınır tanımayacak.

E3 2017 Fuarı kapsamında tanıtılacak olan yeni oyun konsolu Scorpio, Microsoft tarafından geliştiriliyor ve oyun dünyasının sınırlarını yeniden tanımlamak için özel olarak tasarlanıyor. Scorpio hakkında öğrendiğimiz son detaylara bakıldığında, 12GB RAM bulunacak olan konsol teknik açıdan herhangi bir sınıra sahip olmayacak. Kapasitesini tamamen kullanması toplamda 2 yıl alacak.

Stardock’un CEO’su Brad Wardell tarafından Twitter’da paylaşılan bilgiler ışığında, Scorpio’nun piyasaya çıktıktan sonra en az iki yıl boyunca gücü temsil edeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Wardell’in söylediklerine bakılırsa yeni nesil oyun konsolu için uzunca bir süre herhangi bir teknik sınır bulunmayacak. Scorpio’nun kuralları değiştirmek için tasarlanan yapısını ve gücünü düşündüğümüzde, bu kadar büyük bir kapasiteyle neler yapılabileceğini hayal etmek oldukça heyecan verici bir hale geliyor.

Bu demek oluyor ki, Scorpio daha kısa yüklenme süreleri, oldukça hızlı bir arayüz ve muhteşem bir oyun performansı sunacak. Rakibi olan konsolların pek çok şeyi yeniden düşünmesini sağlayacağına eminiz. Scorpio piyasaya çıktıktan sonraki dönem içinde çok daha iddialı projeler duyurulursa ve oyun konsolları piyasasında rekabet kızışırsa bunun fiyat politikasına da etki edeceği düşünüldüğünde, konsol oyuncularını çok şahane günlerin beklediğini söyleyebiliriz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.