Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Say No! More Duyuruldu!

Say No! More mobil, konsol ve bilgisayar platformu için duyuruldu.

Birbirinden farklı oyunlar piyasaya sürülmeye devam edilirken yeni oyun duyuruları da gelmeye devam ediyor. Hayır demeyi öğrenme oyunu olarak tanıtılan Say No! More bugün duyuruldu. Oyun önümüzdeki yıl lansmana çıkacak.

Say No More Duyuruldu 2

The Inner World, Minute of Islands, Time Travel Bundle gibi oyunların geliştiricisi olan Studio Fizbin tarafından geliştirilen Say No! More Steam’de sergilenmeye başlandı. Tek oyunculu ve piksel grafiklere sahip bir aksiyon oyunu olarak 2020’de lansmana çıkacak olan yapım bugün duyuruldu.

PC, Nintendo Switch ve PC platformu için duyurulan Say No! More’da oyuncular hayır demeyi öğrenecek, gerçek hayattan bazı kesitler ile karşılaşacağız. Tek tuşlu bir hayır deme oyunu olarak önümüzdeki yıl lansmana çkacak olan yapım da oyuncular oyun içerisinde çeşitli arkadaşlar edinebilecek, hayır diyerek meslektaşlarını sinirlendirebilecek, komik sahnelerde kahkaha atabilecekler.

Birbirinden farklı sahnelerin yer aldığı yapım tüm platformlarda aynı içeriklere ve oynanış yapısına sahip olacak. Steam üzerinde bugün sergilenmeye başlanan yapım 2020 yılı içerisinde Switch, iOS ve PC platformuna çıkışını yapacak.

Say No! More - Announcement Trailer | Thunderful Publishing

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.