Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Ve Microsoft xCloud Üzerinde Ortaklık Kuruyor

Samsung Microsoft ile xCloud ortaklığını duyurmak üzere.

Güney Koreli teknoloji teknoloji devi Samsung, Unpacked etkinliğinde yeni teknolojik ürünlerini ve servislerini duyurmuştu. Samsung, etkinlikte Microsoft’un xCloud servisi ile önemli bir açıklama yaptı.

samsung ve microsoft xcloud uzerinde ortaklik kuruyor 2

Samsung’un uzun süredir beklenen Unpacked etkinliği ile yeni ürünlerini duyurdu. Samsung’un duyurduğu bu etkinlikte, Galaxy S20, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 Ultra ve Galaxy Buds+ modellerini tanıtmıştı. Samsung tüm bunların yanında Microsoft’un yeni iş birliğini de açıkladı. Samsung açıklamasında genel olarak yeni bir bulut oyun sisteminden bahsetti. Detaylara girilmeyen bu ortaklık tam anlamıyla açıklanmadı. Yeni ortaklık açıklanmamış olsa da paylaşılan görsel bu ortaklığın “xCloud” ile ilgili olabileceği görülüyor. Görselde görüldüğü üzere, bir Xbox kumandasına takılmış olan Galaxy S20 modeli görülüyor. Bilindiği gibi Google geçtiğimiz aylarda Google Stadia servisini duyurmuştu. Stadia servisinin kullanımı için de benzer bir kontrolcü ile birlikte geliyordu. Samsung’un Microsoft ile birlikte kurduğu ortaklıkta benzer bir teknolojiye sahip.

Samsung’un etkinlikte duyurusunu gerçekleştirdiği bir diğer şey ise Microsoft Game Studios tarafından yayınlanan “Halo : Reach” Windows ve Xbox platformlarında oynanan bir oyun. Görselde yer alan bilgilere göre oyun xCloud servisine de dahil olacak ve Samsung cihazlarında da oynanabilecek. Samsung’un xCloud servisi ile ilgili detayların ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.