Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy S20 Plus Görüntülendi

Samsung Galaxy S20 Plus 5G canlı kanlı görüldü.

Samsung’un Şubat ayında duyurmaya hazırlandığı yeni Galaxy S20 ailesi modellerinden Galaxy S20 Plus modeli canlı kanlı olarak görüntülendi.

samsung galaxy s20 plus goruntulendi

Güney Koreli teknoloji devi Samsung 11 Şubat tarihinde yeni amiral gemi modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. Samsung’un yeni akıllı telefonlarına dair bilgiler ortaya çıkmaya başlarken Samsung Galaxy S20 Plus modeli ilk kez görüntülendi.

Samsung Galaxy S20 Plus modeli XDA geliştirici forumunda ortaya çıktı. XDA geliştiriciler korumunun genel yayın yönetmeni olan Max Weinbach, Samsung Galaxy S20+ 5G modelinin canlı görüntülerini yayınladı. Yayınlanan görüntülerdeki cihazın 6.7 inç büyüklüğünde Infinity – O sAMOLED ekran ile birlikte geldiği görülüyor. Arkasında dörtlü kamera kurulumuna sahip olacak olan Galaxy S20 Plus 5G modelinin arkasında yer alan kameralar ana, ultra geniş açılı, telefoto ve makro lens kamera olduğu görülüyor. Kamera modülünde flaş ve mikrofonun bulunduğu görülüyor.

Samsung Galaxy S20 Plus 5G modelinin kamera modülünün içerisinde flaş ve mikrofonun da yer aldığı görülüyor. Güç ve ses düğmelerinin cihazın sağ tarafına konumlandırıldığında Galaxy S20 Plus 5G modelinin ekranının çerçeveleri beklenenden daha kalın olduğu görülüyor. 2.5d eğimli ekrana sahip olması beklenen Samsung Galaxy S20 Plus 5G modelinin modern tasarıma sahip olduğu görülüyor.

Galaxy S20 Plus 5G Özellikleri

6.7 inç büyüklüğünde AMOLED 120 Hz ekran tazeleme hızına sahip bir ekran ile birlikte gelecek olan Galaxy S20 Plus 5G modeli ön tarafında tek bir kameraya sahip olacakken, arkasında ise 108 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera ile birlikte gelecek. Galaxy S20 Plus modelinin arka kamerasında ayrıca 48 megapiksel çözünürlüğünde ikinci bir kamera bulunacak.

Qualcomm Snapdragon 865 işlemci ile birlikte gelecek olan Galaxy S20 Plus modeli bazı bölgelerde Exynos 990 işlemcisiyle satışa sunulacak. 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanıma sahip olacak olan Galaxy S20 Plus modelinin 5G destekli modelinin 999 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.