Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy Note 9 Doğrulandı

Galaxy Note 9'un Ağustos ayı gibi satışa çıkması bekleniyor.

Son birkaç yıldır Samsung‘un yeni çıkaracağı akıllı telefon modellerinin isimlerine dair bazı söylentiler zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor. Galaxy S10 modelinin Galaxy X ismiyle piyasaya sürüleceğine yönelik iddialar da buna dahil.

Samsung Galaxy Note 9 Doğrulandı 1

Hatta Galaxy Note 7‘nin yaşadığı batarya probleminden dolayı geri çağrılmasının ardından Samsung’un Note serisine bir son vereceği öne sürülmüştü. Ancak Samsung, muhteşem donanımıyla dikkat çeken Galaxy Note 8 modelini çıkararak bu iddiaları yalanlamıştı. Şimdilerdeyse Samsung Galaxy Note 9 modeli resmen doğrulandı.

Kolombiya’da patenti alındı

Güney Koreli akıllı telefon devi Samsung, sebebi bilinmeyen bir şekilde önem verdiği cihazların tüm patent ve telif haklarını Kolombiya’da almaya özen gösteriyor. Galaxy Note 8 ve Galaxy S9 modellerinin patentini de Kolombiya’da alan Samsung, şimdilerde Galaxy Note 9 modelinin de isim hakkını koruma altına aldı.

Ağustos’ta gelebilir

Tüm bunlar Galaxy Note 9 modelinin resmen üretilip müşterilerin beğenisine sunulacağı anlamına geliyor. Ancak cihazın teknik özellikleri ve tahmini çıkış tarihine dair herhangi bir sızıntı henüz gün yüzüne çıkmış değil. Yine de tahminler 2018’in üçüncü çeyreğine işaret ediyor. Kim bilir, Galaxy Note 9 Ağustos ayında müşterilere teslim edilmeye başlanabilir. Eğer bu durum gerçekleşirse Eylül ayı gibi cihazın ön siparişe açılması da beklenebilir. 

Yeni modelde Vivo X20 Plus UD‘de olduğu gibi ekrana gömülü parmak izi okuyucusuna benzer bir dizi yeni nesil teknolojilerin bulunması, kuvvetle muhtemel.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.