Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy Note 8 Çift Kameralı Olacak

Samsung, Note 7 patlamalarının marka değerinde yarattığı düşüşü hızla geri döndürmeye çalışıyor.

Bugüne dek yayılan söylentiler, sızan raporlar ve Note 7 krizinin ardından süren toparlanma çalışmaları, yakın zamanda tanıtılması planlanan Galaxy Note 8‘in özellikle kamera konusunda büyük bir devrim yaratacağını fısıldıyor. O kadar ki, telefonun çift kamera ile piyasaya çıkacağına dair sağlam bir beklenti oluşmuş durumda. Üstelik lenslerin her biri kusursuz olacak.

Çift kameralı, birbirini görsel açıdan destekleyen lenslere sahip mobil cihazlar son zamanlarda hayli popüler olmaya başladı. Kısa süre önce tanıtılan Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus’ın çift kamera teknolojisinden yoksun olmaları küçük çapta bir eleştiriye ve hayal kırıklığına sebep oldu.

Piyasada bulunan çift kameralı telefonların çoğundan daha iyi performans ortaya koyan Samsung cihazlarda bu ne denli gereklidir doğrusu bilemiyoruz. Ancak son zamanlarda gittikçe büyüyen bir söylenti mevcut. O da Samsung Galaxy Note 8′in birbirinden iddialı lenslere sahip çift kamera desteği ile piyasaya çıkacağını fısıldıyor.

Apple’ın iPhone 7 Plus modeli ile kapışmak adına Note 8 serisinde bir farklılık yaratacağı düşünülen Samsung’un nasıl bir telefon tasarladığını şimdilik bilmiyoruz. Daha doğrusu, kimsenin elinde resmi bilgiler bulunmuyor.

Ancak söylentilere bakılırsa Note 8’de, Optik Görüntü Sabitleme (OIS) özelliği sunan 12MP geniş açılı lens ve 13MP telefoto objektif bulunacak. Bu da çok büyük ihtimalle bugüne dek piyasaya çıkmış mobil cihazlar arasındaki en iyi kamera performansını sunacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.