Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy M01 Detaylandı

Uygun fiyatlı Galaxy M01 modeli özellikleri detaylandı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni giriş seviyesi akıllı telefonu Galaxy M01 modeline dair yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. 

samsung galaxy m01 detaylandi 2

Samsung’un uygun fiyatlı akıllı telefonu olacak olan Galaxy M01 modeli hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Wi-Fi Alliance sertifikası alırken ve Geekbench testinde ortaya çıkan Samsung Galaxy M01 modeli şimdi de Google Play Console listelemesinde ortaya çıktı. 

FCC veri tabanında da ortaya çıkan Galaxy M01 modeli, Samsung Galaxy A01 modeline benzer özelliklere sahip. Samsung Galaxy A01 modeli 3.000 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenirken, Galaxy M01 modeli ise 4.000 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecek. Galaxy M01 modeli ayrıca çift SIM kart desteğine sahip olacak. 

Bazı taslak görüntülerine göre Galaxy M01 modeli, arkasında ikili kamera kurulumuna sahip olacak. 3.5 mm kulaklık girişine sahip olacak olan Galaxy M01 modeli 720 x 1520 piksel çözünürlük sunan HD+ ekran ile birlikte gelecek. 

İşlemci tarafında Qualcomm Snapdragon 439 işlemciden güç alacak olan Galaxy M01 model grafik birimi tarafında Adreno 505 GPU yer alacakken 3 GB RAM ile desteklenecek. Depolama alanı şimdilik kesin olmasa da Samsung Galaxy M01 modelinin 32 GB depolama alanı ile birlikte gelmesi bekleniyor. 

Kutusundan Android 10 işletim sistemi ile birlikte çıkması beklenen Galaxy M01 modelinin ilerleyen günlerde tanıtılması bekleniyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.