Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy M01 Core Duyuruldu

Samsung’un yeni giriş seviyesi akıllı telefonu Galaxy M01 Core modeli resmen tanıtıldı. Temel ihtiyaçlara odaklanan Samsung’un yeni akıllı telefonu 75 dolar fiyat etiketine sahip. 

Samsung’un yeni giriş seviyesi akıllı telefon modeli Samsung Galaxy M01 Core modeli tanıtıldı. İşte Samsung’un uygun fiyatlı akıllı telefon modelinin özellikleri ve fiyatı. 

samsung galaxy m01 core duyuruldu 2

Samsung’un sevilen akıllı telefon serilerinden birisi olan Galaxy M serisine yeni modeller eklenmeye devam ediyor. Samsung’un bir süredir üzerinde çalıştığı Galaxy M01 Core modeli resmen tanıtıldı. Eski akıllı telefon modellerinde olduğu gibi kalın bir çerçeve ile birlikte gelen Galaxy M01 Core modeli temel ihtiyaçlara odaklanıyor ve 75 dolardan daha düşük fiyat etiketi ile raflardaki yerini alıyor. 

5.3 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlük sunan LCD ekran ile birlikte gelen Samsung Galaxy M01 Core modeli gücünü MediaTek MT 6739 işlemcisinden alıyor. 1 GB RAM ve 2 GB RAM seçeneklerinin yanında 16 GB ve 32 GB depolama alanı seçeneğine sahip olan model, 3.000 mAh kapasiteli bir batarya üzerine inşa ediliyor. Arkasında 8 megapiksel ve önünde ise 5 megapiksel çözünürlüğünde kamera ile birlikte gelen Galaxy M01 Core modeli, kutusundan Android Go işletim sistemi ile birlikte çıkıyor. Üç farklı renk seçeceği ile satışa sunulan Galaxy M01 Core modelinin renk seçenekleri kırmızı, siyah ve mavi olarak karşımıza çıkıyor. 

Samsung Galaxy M01S Neler Sunuyor?

6.2 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlük sunan Infinity-V LCD ekran ile birlikte gelen Galaxy M01S modeli gücünü sekiz çekirdekli MediaTek Helio P22 işlemcisinden alıyor. 3 GB RAM ile desteklenen modelin depolama alanı ise 32 GB kapasitesinde. Galaxy M01S modelinin depolama alanı microSD hafıza kartı ile 512 GB’a kadar arttırılabiliyor. Galaxy M01S modelinin arkasında ise parmak izi okuyucusu yer alıyor. 

Arkasında 13 megapiksel ana kamerasının yanında 2 megapiksel çözünürlüğünde kameradan oluşan ikili kamera kurulumuna sahip olacak olan Galaxy M01S modelinin ön kamerası ise 8 megapiksel çözünürlüğünde. Kutusundan Android 9 Pie işletim sistemi üzerine kurulan Samsung One UI Core 1.1 arayüzü ile birlikte çıkacak olan model, 4.000 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.