Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy J4 Benchmark Testinde Görüldü

Samsung'un Galaxy J4 isimli yeni akıllı telefon modeli Geekbench'te ortaya çıktı.

Herkes nefesini tutmuş bir şekilde 26 Şubat tarihinde Galaxy S9 ve S9 Plus modelinin MWC 2018 etkinliğinde görücüye çıkmasını beklerken, Samsung bir taraftan da giriş seviyesi akıllı telefonlar üzerine çalışmalarını sürdürüyor.  Bu modellerden biri olarak değerlendirilen Galaxy J4 bugün Geekbench’te görüntülendi.

Samsung Galaxy J4 Benchmark Testinde Görüldü 1

SM-J400 kod adıyla Geekbench sayfalarında görüntülenen Galaxy J4, henüz prototip aşamasında. Ancak gerçekleştirilen benchmark testi, yeni çıkacak olan bu gizemli model hakkında bize detaylı bilgiler de veriyor aslında.

Galaxy J4, ilk kez 2016 yılında Samsung tarafından geliştirilen ve giriş seviyesi cihazlarda kullanılan Exynos 7570 işlemciye sahip olacak. Hızı 1.43 GHz‘a sabitlenmiş dört adet Cortex-A53 grafik işlemcisinin de kullanılacağı model, bu işlemci seçimleriyle çok az batarya tüketimi yapacak. Ancak kullanılan işlemcinin giriş seviyesinde olması, Galaxy J4’ün Full HD yerine 720p çözünürlüklü bir ekranla geleceğine işaret ediyor.

Galaxy J4, Oreo ile geliyor

2 GB RAM‘le gelmesi planlanan modelin Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle çalıştığı bilgisi de Geekbench raporunda yer aldı. Halen daha güncellemelerle boğuşan Samsung’un J4 modelinde en güncel işletim sistemini kullanmaya karar vermesi olumlu bir gelişme.

Ayrıca cihaz beklendiği gibi kutudan Oreo ile çıkarsa, Samsung’un direkt Oreo ile pazara sürdüğü ilk giriş seviyesi modeli olma ünvanını da elde etmiş olacak. Kamera ve dahili depolama birimi başta olmak üzere yeni Galaxy J4’e dair elimizde başka bir veri henüz bulunmuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.