Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy F62 ile İlgili Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un orta segmentteki kullanıcılara hitap edecek yeni akıllı telefon modeli Galaxy F62 ile ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Gücünü Exynos 9825 işlemciden alacağı aktarılan cihaz, 7.000 mAh kapasiteli devasa bir bataryadan beslenecek.

Orta segmentte geniş bir model yelpazesi bulunan Samsung, F ailesinin yeni üyesi Galaxy F62 ile kullanıcılara farklı bir alternatif sunmaya hazırlanıyor. 15 Şubat’ta Hindistan’da tanıtılması beklenen akıllı telefon, hem tasarım hem de donanım tarafında iddialı özellikler ile gelecek.

Samsung Galaxy F62’nin kalbinde Exynos 9825 yonga seti olacak. Kapağının altında 7.000 mAh gibi oldukça büyük bir bataryaya ev sahipliği yapan cihaz, piyasadaki en uzun pil ömrüne sahip telefonlardan biri olacak.

samsung galaxy f62

Son derece şık bir tasarım çizgisine sahip olan Samsung Galaxy F62, detaylarını henüz bilmediğimiz 6,7 inç AMOLED ekran sunacak. Yayınlanan render’lardan yola çıkarak, cihazın arka tarafında dört lensli bir kamera kurulumu olacağını görüyoruz. Ön tarafta ise ekranın üst orta bölümüne konumlandırılan delikli bir selfie kamerası var. Fakat bu kameraların özelliklerine dair elimizde herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Fiyata gelince; aktarılan bilgilere göre Galaxy F62 için tavan fiyat 340 dolar olarak belirlenmiş. Özelliklerine kıyasla oldukça ucuz bir telefon olan Galaxy F62, büyük ihtimalle diğer F ailesindeki modeller gibi Türkiye’de satışa çıkmayacaktır. Telefonun şu an için yalnızca Hindistan pazarında piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Güney Koreli teknoloji devinin F serisi, geçtiğimiz yılın sonlarında Galaxy F41 ile başlamıştı. 6.4 inç büyüklüğünde FHD+ Super AMOLED ekran sunan telefon, öndeki su damlası çentiğinde 32MP çözünürlüğünde bir selfie kamerasına ev sahipliği yapıyor. 6GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile gelen Galaxy F41,  Exynos 9611 işlemcisi tarafından destekleniyor.  Ekim ayında piyasaya sürülen cihazın fiyatı yapılandırma seçeneklerine göre 232 ile 245 dolar arasında değişiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.