Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy Buds Pro Ortaya Çıktı

Samsung’un yeni kablosuz kulaklığı olacak olan Galaxy Buds Pro modelinin tasarımı ortaya çıktı. 

Samsung’un yeni kablosuz kulaklığı olacak olan Galaxy Buds Pro modeli kendini gösterdi. İşte Galaxy Buds Pro modelinin tasarımı. 

samsung galaxy buds pro ortaya cikti 2

Samsung’ın yeni kablosuz kulaklığı olacak olan Galaxy Buds Pro modelinin tasarımı sızdırıldı. FCC kayıtlarında bile kısa süre önce görünen Samsung’un yeni kablosuz kulaklığı SM-R190 model numarasına sahip. Samsung’un yeni kulaklıklarının tasarımı Evan Blass tarafından paylaşıldı. 

Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre 500 mAh kapasiteli şarj özellikli bir kılıf ile birlikte gelecek olan kulaklıklar aktif gürültü engelleme özelliğine de sahip olacak. Samsung’un yeni kablosuz kulaklığı ayrıca kulak içi formuna sahip. 

Ses kalitesinin oldukça yüksek olacağı düşünülen modelin, tasarımı bir hayli tartışmalı olan Galaxy Buds Live modelinden daha iyi olacağı düşünüşüyor. Samsung’un yeni kablosuz kulaklığının ayrıca iki farklı renk seçeceğine sahip olacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

Samsung Galaxy S21 ailesini ön siparişle satın alan kullanıcılara hediye edilecek olan kulaklığın fiyatı ise şimdilik bilinmiyor. 

Galaxy Buds Live Neler Sunuyor?

Aktif gürültü engelleme özelliği ile birlikte gelen Galaxy Buds Live modeli, şarj özellikli kasesi ile birlikte tam 28 saate varan bir kullanım ömrü sunuyor. Sadece 5.6 gram ağırlığında olan Samsung Galaxy Buds Live, aktif gürültü engelleme özelliği aktifken 4.5 saat kullanım süresi sunarken gürültü engelleme özelliğinin kapatılması durumunda bu süreyi 5.5 saate kadar uzatabiliyor. Büyük bir şarj özellikli hazne ile birlikte gelen Galaxy Buds Live kulaklığı 3 dakika içerisinde 3.5 saat müzik dinleme süresi sunabiliyor. 

Üç farklı mikrofon ile birlikte gelen Galaxy Buds Live kulaklığı bu sayede, yüksek kalitede telefonla görüşmesi sunuyor  ve aktif gürültü engelleme özelliği sunuyor. Ses konusunda, AKG imzasını taşıyan 12 mm sürücülere sahip olan Galaxy Buds Live, USB – C portuna sahip. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.