Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy A21 Tanıtıldı

Samsung'un yeni giriş seviyesi akıllı telefonu Galaxy A21 tanıtıldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung yeni giriş seviyesi akıllı telefon modeli Galaxy A21 modelini duyurdu. İşte Galaxy A21 özellikleri ve fiyatı. 

samsung galaxy a21 tanitildi 2

Samsung kısa bir süre önce özellikler ortaya çıkan yeni giriş seviyesi akıllı telefon modeli Galaxy A21 modelini tanıttı. 6.5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlük sunan Infinity – O ekran ile birlikte gelen model su damlası çentiğe sahip. Üst tarafında ince sayılabilecek çerçeveye sahip olan modelin alt tarafında geçildiğinde ise bu çerçeve kalınlaşıyor. 

Arkasında dörtlü kamera kurulumunun yer aldığı modelin bu kamera kurulumunun merkezinde 16 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. 8 megapiksel ultra kameranın bulunduğu model, 2 megapiksel derinlik ve 2 megapiksel makro kameralara da sahip. Modelin ön tarafında ise 13 megapiksel çözünürlüğüne sahip bir kamera yer alıyor. 

İşlemci tarafında MediaTek Helio P35 işlemcisini gördüğümüz modelide 3 GB RAM ve 512 GB’a kadar arttırılabilen 32 GB depolama alanı bulunuyor. 4.000 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenen model 15W hızlı şarj özelliğine sahip. Modelin ülkemizdene zaman satışa sunulacağı bilinmiyor olsa da fiyatı 249.99 dolar olarak açıklandı. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.