Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy A Serisinde MediaTek İşlemciler Kullanabilir

Samsung Galaxy A 2020 modellerinde MediaTek işlemcilerini kullanabilir.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy A serisinde 5G destekli modeller için MediaTek işlemcileri kullanacak. 

samsung galaxy a serisinde mediatek islemciler kullanabilir

Tayvanlı işlemci üreticisi MediaTek’in geçtiğimiz günlerde duyurduğu Dimensity 1000 işlemcisi 5G desteği ile birlikte gelmişti. Uygun fiyatıyla dikkat çeken MediaTek’in yeni işlemcisi sektördeki pek çok telefon üreticisi MediaTek’in işlemcilerini kullanmaya karar vermişti. Oppo, Huawei, Vivo ve Xiaomi gibi markaların kullanacağı MediaTek’in yeni işlemcileri Samsung tarafından da kullanılacak. 

Bütçe dostu 5G destekli akıllı telefonlar üretmek isteyen Samsung, Galaxy A ve Galaxy M serisi akıllı telefonlarında MediaTek işlemcilerini kullanmak için görüşmelere başladı. 5G teknolojisi henüz yavaş yavaş yaygınlaşmaya başlasa da akıllı telefon üreticilerinin uygun fiyatlı modeller üretmeye başlamasıyla birlikte yaygınlaşmaya başlaması bekleniyor. 

MediaTek’li Akıllı Telefonlar 2020 Yılında Çıkacak!

5G teknolojisini uygun fiyatla kullanıcılara sunmak isteyen akıllı telefon üreticileri bunu sağlamak için orta ve düşük segment akıllı telefonlarına 5G teknolojisini eklemesi bekleniyor. Bir diğer işlemci üreticisi olan Qualcomm’un şimdilik böyle bir çabası bulunmuyor. MediaTek’in Dimensity 1000 5G işlemcisiyle birlikte nasıl bir performans göstereceğini önümüzdeki yıl tanıtılacak olan akıllı telefonlarda göreceğiz. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.