Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung CEO’sundan Katlanabilir Telefon Açıklaması!

Samsung CEO'su DJ Koh, katlanabilir akıllı telefon modeline dair açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz ay Güney Koreli akıllı telefon devi Samsung’un katlanabilir Galaxy X modelini CES 2018‘de kapalı kapılar ardından sayılı bazı müşterilere gösterdiği şeklinde söylentiler gündeme gelmişti. Bugün ise bahsi geçen gizemli modelin 2019’un başlarında piyasaya çıkabileceği bilgisi paylaşıldı.

Samsung CEOsundan Katlanabilir Telefon Açıklaması

Dün düzenlenen lansmanda Galaxy S9 ve S9 Plus modellerinin tanıtımını gerçekleştiren Samsung’un akıllı telefon biriminin CEO’su DJ Koh, CNET’e özel açıklamalarda bulunarak merakla beklenen katlanabilir telefona dair önemli ipuçlarını paylaştı.

CNET’te yer alan habere göre Koh, Samsung’un ilk katlanabilir akıllı telefon modeline dair iddiaların “söylenti”den çok daha fazlası olduğunu dile getirdi. Kullanıcı deneyimini iyileştirmek adına yürütülen çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Koh’un açıklamasına göre bu yeni model, ayrı bir seri altında piyasaya sürülecek. Yani katlanabilir telefon mevcut Galaxy serisine dahil olmayacak, aksine kendi serisini ve ürün ailesini oluşturacak.

Kilit soruları duymazdan geldi

Muhabirlerin sorduğu “Katlanabilir telefon 2018 yılı içinde tanıtılabilir mi?” sorusunu duymazdan gelen Koh, “Kulaklarım iyi duymuyor” diyerek bu kilit soruya cevap vermekten kaçındı. 

Daha önce de teknoloji sitelerinde yer alan bazı iddialarda katlanabilir Galaxy X modelinin 7.3 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacağı ve Kasım ayında satışa çıkacağı öne sürülmüştü. 

Akıllı hoparlör modeli yolda

Öte yandan Koh, basın mensuplarına verdiği demeçte Bixby sesli asistandan güç alan yeni akıllı hoparlör modelini yıl sonuna doğru tanıtacaklarını da açıkladı. Bunun dışında Bixby akıllı hoparlör hakkında bilgi vermekten kaçınan Koh, daha önce yaptığı açıklamalarda da hoparlörün 2018’in ikinci yarısından itibaren pazara çıkacağını doğrulamıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.