Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Saints Row IV Nintendo Switch’e Geliyor!

Saints Row IV: Re-Elected Switch platformuna gelmeye hazırlanıyor.

Deep Silver tarafından geliştirilen ve 2013 yılında piyasaya sürülen Saints Row IV önce bilgisayar daha sonra da konsollara gelmişti. Yapım yıllar sonra Nintendo Switch platformuna gelmeye hazırlanıyor.

Saints Row IV Nintendo Switch’e Geliyor 2

Yayınlandığı dönem bilgisayar platformu oyuncuları tarafından Steam üzerinde ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen Saints Row IV açık dünyası ile epey beğeni elde etmişti. Oyuncuları aksiyona doyuran yapım günümüzde Steam üzerinde 24.00 TL gibi cazip bir fiyat etiketine sahip. Hikâye tabanlı olarka oynanabilen yapım gelen bilgilere göre Mart ayında Switch platformu oyuncularına sunulacakmış.

Yabancı kaynaklardan edinilen yeni gelişmelere göre Saints Row IV 27 Mart 2020’de Nintendo Switch platormu oyuncularına sunulacakmış. Günümüze kadar sayısız genişleme paketi ve içerik alan yapım hatırlayacağınız üzere daha önce Saints Row IV: Re-Elected adında piyasaya sürülmüştü. Saints Row IV: Re-Elected içerisinde oyunun tüm genişleme paketleri de yer almış ve koleksiyon sürüm olarak satılmıştı.

Nintendolife’ın haberine göre Saints Row IV: Re-Elected 27 Mart 2020’de Nintendo eShop üzerinde Switch platformu oyuncularına sunulacakmış. Belirtilen paket içerisinde oyunun tüm genişlemeleri yer alacak ve Switch oyuncuları hem oyunu hem de genişlemeleri hep birlikte satın almış olacaklar.

https://www.youtube.com/watch?v=IVHD_i-Xd7E

Bioshock Collection, Saints Row IV, & Metro Redux Rated for Nintendo Switch!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.