Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sable 2020’ye Ertelendi!

Sable ertelendiğini duyurdu.

Shedworks’un yeni oyunu olarak bu yıl lansmana çıkması beklenen Sable, gelen haberler ile 2020 yılına ertelenmiş. Merakla beklenen oyun PC ve Xbox One platformu için yayınlanacak. Oyun hakkında detaylar gelmeye devam ediyor.

Sable 2020’ye Ertelendi 2

Bünyesinde 8 farklı dil seçeneğine sahip olan Sable, Shedworks tarafından geliştirilmeye devam ediyor. Macera oyunları arasına katılacak olan yapım alışılmışın dışında grafik açıları eşliğinde oynanacak. Tek oyunculu yapısı ile oyunculara zengin bir hikaye sunacak olan oyunda açık bir dünyada birbirinden farklı araştırmalar ve keşifler gerçekleştireceğiz.

Dişi bir karakteri canlandıracağımız oyunda kişisel bir yolculuğa çıkacak ve yabancı gezegende bizden istenilen görevleri başarmaya çalışacağız. Göz alıcı bir doğada geçecek olan yapımda oyuncular sayısız içerik ile karşılaşacaklar.

Herhangi bir internet bağlantısına gerek kalmadan hikaye eşliğinde oynanacak olan  Sable Xbox One ve PC platformu için Raw Fury tarafından yayınlanacak. Bu yıl çıkması beklenen yapım PC Gamer’ın yapmış olduğu habere göre 2020 yılına ertelenmiş.

2017 yılından bu yana geliştirilen yapım, 2019 yılı için duyurulmuştu. PC Gamer’ın bugün yaptığı habere göre oyun 2020 yılında oyuncuların beğenisine sunulacakmış.

Sable - E3 2018 Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.